Майже 12 мільйонів гривень витратять на будівництво амбулаторії у Білопіллі

Майже 12 мільйонів гривень витратять на будівництво амбулаторії у Білопіллі
  • У селі Білопілля продовжують будувати амбулаторію сімейної медицини.
  • Нині вже звели основу будівлі, покрівлю, комунікації та розпочали внутрішні роботи.
  • На будівництво витратять 11 мільйонів 999 тисяч гривень, що заплатять підряднику з Вінниці.
  • Крім того, влада придбала для амбулаторії авто — Рено Дастер.

З осені минулого року триває будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Білопіллі. Там вже є стіни, покрівля, завершено роботи по встановленню водогону та каналізації, збудовані східці та почали внутрішні роботи. А на початку червня мають завершити роботи з утеплення та малярні роботи по фасаду.

«Працівниками амбулаторії, Білопільської сільської ради тай не байдужими жителями села заплановано провести благоустрій біля будівлі.

Відео дня

Для забезпечення якісними послугами для амбулаторії прибрано автомобіль Рено Дастер. Працівниками Білопільської амбулаторії послуги мають надаватися жителям дев’яти населених пунктів», — повідомляє Козятинська РДА.

За даними ProZorro будівництво амбулаторії коштувало для місцевого і державного бюджету 11 мільйонів 999 тисяч гривень.

Підрядником будівництва є міське комунальне підприємство «Аварійно-диспетчерська служба».

Ця фірма зареєстрована у Вінниці, засновником є Вінницька міська рада. Розмір статутного капіталу — 4 мільйони 881 тисяча гривень. Керує підприємством Альберт Олійник. Компанія може надавати 33 види послуг, серед яких є «Будівництво житлових і нежитлових будівель».

Читайте також:

Фото: fb.com/rda.kozyatyn

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Лавренюк

    Слава богу що дають кошти на будівництво це добре для людей  впершу чергу !!  Хіба це погано ? А голові громади здоров’я сили енергії закінчити будівництво !!
  • Виктор Ставничий

    це якесь межигір*я получиться!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:38 Україна повернула тіла ще 121 полеглого воїна 16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up