Майже рік курсує поїзд з Вінниці до Польщі. Що змінилося?

Майже рік курсує поїзд з Вінниці до Польщі. Що змінилося?

Минулого року, 24 серпня, був запущений поїзд з Вінниці до польського міста Перемишль. За цей час виросли ціни на квитки. Деталі у матеріалі
 

Нагадаємо, з 24 серпня 2017 року вінничани можуть дістатися Польщі на швидкісному поїзді "Інтерсіті+", повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Поїзд вирушає з Київ до Перемишля транзитом через Вінницю. За рік розклад майже не змінився. Час відправлення туди і назад: з Вінниці відправлення о 9:12, а прибуття у Перемишль о 15:03. Загалом 6 годин і 18 хвилин у дорозі. Вартість проїзду в поїзді №715/716 до Перемишля нині складає: з Вінниці: 623,15 гривень  – у першому класі, 438,96 гривень – у другому. А рік тому було 526 гривень та 370 гривень. Як бачимо, вартість зросла на 97,15 гривень та 68, 96 гривень, відповідно. 

Відео дня

Що подивитись в Перемишлі: Місто Перемишль знаходиться за 7 кілометрів від польсько-українського кордону. Перша згадка у 981 році. Маленьке але мальовниче містечко розташоване на березі річки Сан.

В цьому місті можна вдало провести уїкенд: погуляти старовинним містом, відвідати Собор Святого Іоана Хрестителя, Казимирський Замок, Костел св. Антонія Падуанського і монастир францисканців-реформаторів, Костел Марії Магдалени, Непорочної Діви Марії і францисканський монастир. Якщо полюбляєте тихе і старовинні місця - вам сюди.
Марія ЛЄХОВА
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up