Медики в селах Глухівці, Жежелів та Бродецьке отримали допомогу

Медики в селах Глухівці, Жежелів та Бродецьке отримали допомогу
  • Координатор спецфонду «СтопВірус» Михайло Мельник передав медпрацівникам сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини засоби захисту.
  • А саме антисептики, маски, респіратори, одноразові захисні комбінезони та пластикові щитки для обличчя

–  Дбати про наших медпрацівників –  зараз найголовніше! Не варто думати, якщо  карантин  послаблюють, то вірус вже не страшний. Навпаки, необхідно залишатися насторожі, адже кількість хворих постійно збільшується, і нікому не відомо, коли це все закінчиться. Тому спецфонд «СтопВірус» не припиняє своєї роботи та продовжує активно допомагати всім, хто цього потребує,– каже Михайло Мельник.

Координатор спецфонду Михайло Мельник наголошує, що не можна забувати про медиків, які працюють в селах, їм теж потрібні засоби захисту та впевненість у своїй безпеці.

Відео дня

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up