Меланому видалили, але хвороба не відступила: козятинчанці Каріні Трончук необхідна допомога

Меланому видалили, але хвороба не відступила: козятинчанці Каріні Трончук необхідна допомога
  • Рік тому у 20-річної Каріни Трончук виявили на тілі меланому, яку в львівській спеціалізованій клініці видалили, запевнивши, що операція пройшла успішно, а видалена патологія нічого прикрого не віщує.
  • Та підступна хвороба повернулася. Наразі дівчина перебуває на лікуванні в Київському військовому госпіталі.

 

Каріна Трончук  - випускниця Козятинської загальноосвітньої середньої школи №1.Після школи вступила на навчання до Львівського військового коледжу ім. Петра Сагайд ачного, аби здобути спеціальність по забезпеченню харчуванням військових. Після закінчення коледжу Каріна проходила військову службу в одній з військових частин, що дислокується в Черкаській області.

Через деякий час хвороба знову нагадала про себе і нині її наслідки загрожують життю дівчини. Порятунок і надії – на високоякісні сучасну хіміотерапію та інші методи лікування, які потребують великих коштів. Лише одна якісна хіміотерапія вартує біля 150 тис. гривень. А їх потрібно проводити щомісячно, поки не приборкається хвороба (пише Вісник Козятинщини)

Наразі відомо, що Каріна перебуває на лікуванні в Київському військовому госпіталі. Поряд з нею її мама. В Каріниної рідні коштів, потрібних на лікування, немає. Часу на зволікання обмаль. Тому Каріна і її батьки звертаються до всіх небайдужих людей з проханням допомогти подолати підступну недугу.

Відео дня

Рахунок Каріниної мами Алли Борисівни Верети у відділенні Укргазбанку №5355 0820 1082 5881

Рахунок вітчима Юрія Верети у відділенні Приват-банку №4149 4991 3074 8872

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up