Мер міста привітав журналістів з професійним святом

Мер міста привітав журналістів з професійним святом

6 червня 2019 року у нашій країні відзначається професійне свято людей творчих та сміливих, енергійних та наполегливих , людей покликаних відстоювати права та гідність інших, сприяти розвитку усіх сфер життя і бути нетерпимими до несправедливості та інших негативних проявів - День журналіста.

Це свято тих, хто формує громадську думку та кого в нашій країні називають четвертою владою. 

Саме сьогодні зранку працівники місцевих медіа завітали до адмінбудівлі не лише для привітань, але й щоб поспілкуватися із керівництвом Козятина.

Міський голова Олександр Пузир та секретар міської влади Костянтин Марченко привітали козятинських майстрів  пера та мікрофону з їх  професійним святом та побажали їм нових творчих злетів, гострого пера, щастя та любові і вдячності від читачів і слухачів. А ще – лише добрих і позитивних новин!

Відео дня

За чашкою чаю гості невимушено спілкувались, розповідали цікаві життєві історії та ділились ідеями розвитку Козятина. Не обійшлось також без обговорення актуальної зараз теми об’єднання громад, яка є стратегічним напрямком діяльності міської влади. Олександр Пузир розповів про досвід Польщі, переваги та недоліки у здійсненні реформи місцевого самоврядування.

Інфраструктура, житлово-комунальне господарство, зміна формату Дошки пошани, розвиток медичної галузі, ремонти закладів освіти, відкриття пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, запуск сміттєсортувального комплексу, святкування Дня міста. Такі теми цікавили журналістів під час святкової зустрічі. На кожне питання Олександр Пузир дав вичерпну відповідь.

Натомість винуватці свята поділилися своїм баченням стосовно хвилюючих питань сьогодення. Та подякували керівництву міста за вітання, адже районні посадовці не вважають за потрібне приділяти увагу представникам засобів масової інформації у день їх професійного свята.  Журналісти висловили побажання, аби подібного формату зустрічі мали систематичний характер.

«Наші двері для Вас завжди відчинені», — підкреслив насамкінець міський голова.

Зустріч завершилася спільним фото.

Свого часу, відомий словенський письменник Жарко Пета висловив своє бачення суспільної ролі і значення журналістів: «Про світле майбутнє піклуються політики, про світле минуле – історики, а про світле сьогодення – журналісти». Ці слова найкраще характеризують роль журналіста у суспільстві.

Читайте також про:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • козятинець

    Не зрозуміло - РІАвців також привітали? Тепер вони без Лозінської звітують про справи мера? ЯКІ ПРОДАЖНІ СТАЛИ- ПРОТИВНО
  • Андрій Трайдакало

    Tu kto?????????
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up