Мер забув, що пообіцяв мешканцям вулиці Осипенка

Мер забув, що пообіцяв мешканцям вулиці Осипенка

Вулиця Осипенка - одна з відсипних доріг нашого міста. Мається на увазі, підсипана щебенем

Тут живуть люди, які цінують красу. Майже в кожного біля своєї оселі є квітник. Вулиця вузенька з малим потоком транспорту. Стало традицією, як тільки з’являлася на дорозі маленька ямка, жителі засипали її  власним ресурсом. Деякі господарі біля своїх воріт робили на дорозі тверде покриття у вигляді стяжки з цементу. Тільки так було до тих пір, поки щось не поділили та не посварилися між собою двоє підприємців. Вони раніше обоє користувалися дорогою придатною для важкого транспорту. Причину конфлікту з’ясувати не вдалося.

Та відомо, що один з підприємців відмовився фінансувати дорогу, якою їздив, і його перестали пропускати наїждженим шляхом, запровадивши охорону дороги. Ось тому відкрився рух важкого транспорту вулицею Осипенка.

За деякій час вулиця стала невпізнанною. На дорозі з’явились глибокі колії. У коліях вода від талого снігу. І, після проходження транспорту, земельно-водяна суміш розливалася по всіх низинах, включаючи подвір’я деяких громадян.

Відео дня

Водії згаданого підприємця зробили на дорозі такі глибокі колії, що вже самі почали їх засипати щебенем. Та мешканців вулиці непокоїть, що вулицею не так вже й глибоко прокладена газова труба і вона, на жаль, не металева. За словами мешканців, вулицею  в нічний час їздять лісовози.

Про умови, в яких опинилися мешканці вулиці Осипенка, знають при владі. Та поки що тільки поставили на в’їзді забороняючий транспортний знак, який водії важковаговиків ігнорують. А на зауваження людей зухвало відповідають: ”Знак стоїть для того, щоб вам закрити рота, а нам — зелена вулиця”.

Та все-таки мешканці вулиці Осипенка надіялися, що допоможуть їм у вирішенні їхньої проблеми в міській раді. Вони пішли до міського голови на прийом. Той пообіцяв щось зробити. “Та, мабуть, забув”, — кажуть люди.

Ми не можемо спрогнозувати, як вирішиться питання дороги на цій вулиці. Але те, що вулицю Осипенка не включили в міську “програму будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг” — факт доведений. І хоча з самої програми не все виконується, до людей дослухатися потрібно.

Із згаданим підприємцем домовитися неможливо. По крайній мірі, за старого начальства в поліції. Правоохоронці, яких викликали на факт ігнорування водіями  правил дорожнього руху, порушників відпустили, навіть не склавши адмінпротокол.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up