Мешканці вулиці Кривошеїна: «Каміння на дорозі таке, що взуття не витримує»

Мешканці вулиці Кривошеїна: «Каміння на дорозі таке, що взуття не витримує»
  • Про ями на вулиці Кривошеїна, що після дощу перетворювались на «озера», ми повідомляли рік тому. Після газетної публікації там  зробили косметичний ремонт дороги.
  • За словами мешканців вулиці Кривошеїна, на дорогу висипали два КамАЗи щебню середніх розмірів. Висипане каміння розгорнули грейдером по всій вулиці.

– Все б нічого, – кажуть  літні люди, – та те каміння нічим не присипали. Ходимо вулицею і останнє взуття дориваємо.

До розмови долучається чоловік поважного віку і розповідає про свого 92-річного сусіда який проживав у будинку № 24. Потім дочка його забрала у Київ.

– Коли калюжу засипали, ми написали йому, що дорогу біля його будинку вже відремонтували. Ми думали, що каміння дорожники засиплять гравієм чи гранвідсівом. Тільки цього не сталося. Каміння так і залишилось на дорозі нічим не присипане, – розповідає чоловік. – Сусід, отримавши наше повідомлення, повернувся в свої краї. Тільки через кілька днів вийшов на дорогу і впав у цьому камінні. Дочка його назад  забрала у столицю і скоріше всього в Козятин більше його не привезе.

Відео дня

А нам ще немає по 90. Нам по цьому камінні ходити. Ми не віримо що нам тут хтось щось зробить. У газеті за наше каміння напишіть. Може за нас просто забули. 

Читайтне ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up