Мешканців вулиці Осипенка мер все-таки обдурив

Мешканців вулиці Осипенка мер все-таки обдурив

Ще з жовтня минулого року люди не можуть отримати дієвої допомоги від “господарів міста”

Газета “RIA-Козятин” неодноразово писала про проблему мешканців вулиці Осипенка. По дорозі шириною три метри місцевий підприємець ганяє 50-тонні фури. Вони розбивають дорожнє покриття, підіймають пилюку і болото, заважають мешканцям вулиці шумом та створюють аварійні ситуації.

У понеділок, 22 травня, обурені козятинчани знову пішли вимагати у міського голови вирішення цього питання. На зустріч вони запросили журналіста “RIA-Козятин”. Крім міського голови, з представників влади в кабінеті був присутній голова ЖКГ Євген Малащук.

Зустріч почалась досить нервово. Люди обвинувачували владу у бездіяльності.

Відео дня

Закрийте вулицю! — так звучить головна вимога мешканців вулиці Осипенка. — Поставте знак, що наша вулиця тупіковий проїзд! Навіть води з криниці не можемо принести — поки дійдеш до дому, вода брудна у відрі.

— Повністю перекрити вулицю я не можу — вона проїзна, — відрізав міський голова. — Але ми вже затвердили рішення про встановлення шлагбаума висотою 3 метри. Сьогодні ж цим й займемося.

Мешканці вулиці почали доводити, що шлагбаум нічого не дасть. Після короткої суперечки мер ”дав задній хід”. Пообіцяв висоту шлагбауму трохи знизити, на нього почепити знак “Рух вантажних автомобілів заборонено”, а саму вулицю Осипенка “поставити на грейдерство”. (Ідея мера - висипати щебінь, типу дорога на ремонті, щоб підприємець перестав їздити. І щебінь потім заберуть))))

Пузир наказав Малащуку винести питання про грейдерство на найближчу сесію. А людей закликав звертатися до дільничного “інспектора Жені”, якщо місцевий підприємець надумає зрізати шлагбаум.

Увечері у понеділок комунальники стовпи для шлагбаума поставили і залишили зацементовуватися. Сказали, що будуть у вівторок зранку перекривати дорогу.

Але зранку стовпів вже не було! Їх витягнули. Люди кажуть, що це зробив підприємець, тому що його сторожові собаки не гавкали, тому є здогадка, що явно хтось зі своїх це зробив. Мешканці вулиці стверджують, що між мером та підприємцем була змова. Підтверджує це той факт, що Пузир не відповідає на дзвінки стурбованих мешканців вулиці. Хоча сам дав їм візитівку та закликав дзвонити в будь-якому випадку.

Євген Малащук також не з’являвся, тобто ставити цей шлагбаум й не думали.

Люди викликали поліцію, вони приїхали об 11 годині ранку, взяли показання, склали протокол та поїхали. Слідчий у цій справі Наталя Стецюк. Наступного дня нічого не змінилося.

Ось так недовго люди раділи обіцянці козятинського міського голови...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up