«Ми не маємо забувати»: Козятином пройшла урочиста хода зі стягом

«Ми не маємо забувати»: Козятином пройшла урочиста хода зі стягом
  • Жителі Козятина поклали квіти біля пам’ятника Михайлу Грушевському, а потім розгорнули великий прапор України та урочистою ходою зі стягом пройшли до пам’ятного знаку загиблим захисникам.
  • Таким чином вшанували пам'ять мужніх і незламних кіборгів, що ціною власного життя утримували оборону Донецького аеропорту.
  • А також відзначили чергову річницю злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що стало підґрунтям для відродження незалежної, соборної і демократичної України.

— Сьогоднішній день став для козятинців днем єднання у пам’яті, адже поєднав у собі дві події, — передає Козятинська міська територіальна громада.

Акт злуки не випадково відзначили біля пам’ятника Михайлу Грушевському. Саме він проголошував ідеї та принципи національного державотворення.

До підніжжя пам'ятника першому голові уряду УНР присутні поклали квіти.

Відео дня

Після, урочистою ходою зі стягом, учасники заходу пройшли до пам’ятного знаку загиблим захисникам.

«Сьогодні кожен з наших захисників на передовій з Бахмуту, Соледару, Херсону, Маріуполя, Миколаєва — є «кіборг»! — підтримав очільницю Козятинської громади лейтенант, командир розвідувального взводу в/ч А 7339 Руслан Тимощук. — А наш ворог нехай стане тим бетоном, який виявився слабшим за українську силу і відвагу наших захисників. Слава Україні!

 

Читайте також:

«Кіборги вистояли, не встояв бетон»: вшановуємо пам'ять захисників Донецького аеропорту

«Він вистояв, не вистояв бетон Донецького аеропорту...» Пам'яті безстрашного кіборга — Героя Юрія Осаулка

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тетяна Радзіховська

    Вічна пам'ять Героїв не вмирають вони внаших серцях

keyboard_arrow_up