«Не можемо впоратися з горами сміття». Козятинчан, які викидають гілля та бур'ян, штрафуватимуть

«Не можемо впоратися з горами сміття». Козятинчан, які викидають гілля та бур'ян,  штрафуватимуть
  • Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва на своїй офіційній сторінці у ФБ опублікувала допис, де звернулася до козятинчан з закликом — не накидати гори сміття
  • Разом з тим повідомляє — планує відкрити у місті муніципальну комісію та штрафувати порушників

— Дуже розчаровуюсь, коли мешканці пишуть, що місто, то сміття, або село то сміття. Не існує в світі системи за якою біля кожного стовба можна поставити поліцейського і прибиральника, — йдеться у дописі Тетяна Єрмолаєва —  Козятинський міський голова

Зокрема, міський голова нагадала, як «Чисте місто», тисяча працівників освіти і культури, органів влади цілу весну прибирали, гребли, косили, рубали, вивозили всю громаду.

— Вийдеш рано, а п’ятиповерхівка на вулицю винесла гори скошеної трави, мешканці винесли зрубане гілля, мішки з будівельним сміттям, старі матраци і меблі, бур’ян з городів і різне сміття. Щоденно кілька причепів сміття прибирається тільки в центрі. Здається цьому немає кінця. Ми маємо прибирати біля свого помешкання. Власники житла, власники магазинів — приберіть прилеглу територію, це наш обов’язок. Беруся за вивчення питання і відкриття муніципальної поліції. Далі виключно штрафи. Ми не можемо впоратися з горами сміття. Прохання не допомагають.

Відео дня

Крім того Тетяна Єрмолаєва додала, що наше місто перетворюється на контейнерне. Держава прийняла постанову про демонтаж незаконно встановлених МАФ, сюди входять і контейнери.

— Не купуйте контейнери, бо всі вони підлягають демонтажу, це питання часу, — звернулася очільниця громади до містян

Читайте також:

Плату за вивіз сміття хочуть підняти

У «Чистому місті» складна ситуація із сплатою за вивіз сміття. Вірні реквізити

Прибрали і встановили відеонагляд: знайшли особу, яка викидала «під ноги» сміття по Винниченка

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач65

    Попередні роки якось впорались і сміття було не менше, а тут вже Гвалт! Створемо спецполіцію за ваші податки щоб вас за сміття штрафувати!
    Вже "реформували" лікарні, школи, дороги і настав час системи вивезення сміття.
    А куди його дівати?
  • Ірина Чашківська

    Не так давно працівники РЕМу по вулицях обрізали дерева вздовж лінії електропередач. Гілля нарізали чимало. Обрізали і покинули. Палити не можна. Викинути нікуди. Забирати теж ніхто не бере. Що людям робити з цим гіллям?
  • Читач53

    Якщо в приватному секторі скошену траву можна компостувати то що робити з зрізаним чи з зрубаним гіллям? Якщо його спалювати то штраф.

keyboard_arrow_up