Ми запитали козятинчан: Як ви думаєте, чому діти бувають жорстокими?

Ми запитали козятинчан: Як ви думаєте, чому діти бувають жорстокими?

Наші соцопитування

Владислав (30), тимчасово не працюючий:

— У першу чергу, це виховання дітей батьками. Щоб в сім’ї росли хороші діти, батьки своїм дітям повинні бути друзями. Не буде агресивних дітей, коли над ними не буде агресії і насильства в сім’ї. У деякій мірі на дитину може відчувається вплив вулиці та інтернету.

Відео дня

Ірина (32), продавець:

— Діти, як правило, копіюють своїх батьків. У хорошій сім’ї виростають хороші діти. Батьки підлітків повинні контролювати, чим живе їхнє дитя, коли син чи донька бавляться в інтернеті.

Юлія (59), домогосподарка:

— Усього потрохи. Неправильне  виховання дітей, дружба з впливовими підлітками, інтернет.

Інна (32), тимчасово не працююча:

— Щоб діти не виросли агресивними, батьки повинні поводити себе так, щоб їхні діти вважали своїх батьків своїми друзями. Це дасть змогу знати всі подробиці життя дитини. Адже тато і мама - перші друзі.

Володимир (62), пенсіонер:

— Моя мама завжди батькові казала, щоб дитина не зробила поганого, ти ніколи його не бий. Як покарання дай йому якусь посильну роботу.

Валерій (50), залізничник

— Виховання дітей і дитяча зайнятість в різноманітних гуртках чи спортивних секціях. Про що ми можемо говорити, коли у нас навіть немає магазину спорттоварів. Як дитині займатися спортом? Це колись були і м’ячі і клюшки і майже  не було випадків дитячої агресії. 

Нагадаємо:

Опитування

Як ви думаєте, чому діти бувають жорстокими?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Браверман

    Я вчитель.Колишній журналіст РІА...Я мав працювати в Кашперівці,а школі-санаторії.Мене туди запросили .3 дні проходив комісію.Однак мені не судилося там стати Макаренком.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up