М.Грушевський та інши в числі «ренегатів», які «спокійнісінько пішли на службу найлютішому ворогові, пішли ганебно, без жодних уступок з його боку».

М.Грушевський та інши в числі «ренегатів», які «спокійнісінько пішли на службу найлютішому ворогові, пішли ганебно, без жодних уступок з його боку».

М.Грушевський єдиний з визначних лідерів української революції 1917—1921 рр., хто повернувся в УСРР. 

 С.Петлюра і П.Скоропадський можливості повернення навіть не припускали.Вони читали  Тараса Шевченка

Головний легендарний партизан Махно волів вмерти 

Найлютішому ворогу що   оправдав наперед  перед жидами  голодомор  є М.Грушевський .Сепаратист що призвів війну на сході України тепер

Компроміс М.Грушевського з більшовиками і його повернення викликало бурхливу, здебільшого негативну, реакцію в середовищі українських емігрантів. Колишні колеги по УПСР М.Шаповал та Н.Григоріїв гнівно затаврували М.Грушевського та інших «ренегатів», які «спокійнісінько пішли на службу найлютішому ворогові, пішли ганебно, без жодних уступок з його боку».

Неоднозначною була реакція на приїзд М.Грушевського й серед інтелігенції УСРР. Так, віце-президент ВУАН С.Єфремов занотував у щоденнику: «Тепер вони мало не всі тут, принаймні «видніші», вклонились Золотій Орді й п’ють кумис».Тобто бухають.Ось кому прихильні  Козятинчани

Грушевському МС памятник Козятин.JPG
 
Статус пам'ятка національного значення
Країна Україна Україна
Розташування Козятин, вул. Героїв Майдану, 9
Скульптор Зноба Валентин Іванович
Матеріал Жежелівський граніт
Засновано 1 жовтня 2010
Встановлено 1 жовтня 2010 року

 

Відео дня

Ганьба нації в Козятині возвеличена . радянськими, народофільськими гаслами більшовиків в особіо М.Грушевського  віри в утопічні моделі прийдешнього суспільного ладу.

Поставили йому істукан..Ходите на ганьбу нації. В ці дні почалась 2 - га світова. Деякі піда.....  з Козятина прийшли забирати у мого прадіда пасіку.І забрали на межі Польщи Білорусії та України .Вересень - 1939 року 257 вуликів пропало.. .По наївності хотів їм дати 50 долларів щоб втічи Ці бля..  забрали вулики .

Прадід купив бобрів.

Затопив місцевість.

Землі і пасіки не повернув
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up