Мілані потрібні кошти на лікування. Давайте допоможемо!

Мілані потрібні кошти на лікування. Давайте допоможемо!
Мілана Монастирська. Дівчинку наразі лікують у Туреччині
  • Всередині жовтня сім'я Монастирських дізналася про важку хворобу донечки Мілани (1 рік 4 місяці).
  • Їй діагностували нейробластому 4 стадії.
  • Після лікування в Київському інституті раку, дівчинці погіршало, тоді батьки звернулись до турецьких лікарів.
  • На лікування потрібно понад 70 тисяч доларів, тому збір коштів продовжується.

Восени Мілана “прихворіла”, як говорять рідні, у неї піднялася висока температура і тоді звернулися до лікарні. Там у неї виявили погані аналізи, дівчинка перестала повзати та пішло відразу 8 зубів. У районній лікарні Козятина спочатку лікували зуби, але результату не було. Згодом, в обласній вінницькій лікарні дівчинці зробили пункцію та КТ, лікарі та рідні мали підозри на лейкоз, але ні, Мілану перенаправили в онкологію, адже діагноз - злоякісна пухлина, нейробластома 4 стадії.

- З Києва прислали протокол, пройшли дві хімії, зробили біопсію, вшили порт. Два курси хіміотерапії пройшли у Вінниці, а потім перенаправили нас до Києва, в інституті раку отримали ще 4 хімії, але краще не ставало, тільки гірше. Тому вже думали про лікування у Туреччині, після перевірки там, лікарі помітили, що з'явилися метастази і в інших місцях. Ніякої реакції після лікування в Києві не було. 85% видужання гарантують турецькі лікарі після пересадки кісткового мозку та  6 високодозних хімій. 60 000 доларів потрібно за 6 блоків хімії. Така сума нам недоступна. Українські фонди відмовляються допомагати, коментують це тим, що ця хвороба лікується і в Києві, але, будучи там, я бачила результат - ставало гірше. Зверталися і до знаменитостей, але відповіді не отримували. Тому терпіти не стали. Сподіваємося на допомогу людей" - коментує бабуся дівчинки Лариса Монастирська. Як підтверджує і хрещена мати Мілани Алла, вони постійно на зв'язку з батьками, знаємо, як проходить лікування і стало очевидним  те, що вже після першого блоку хімії у Туреччині дитина почала набирати вагу. Порівняно з лікуванням у Києві, де вона лише втратила кілограми, це вже крок до одужання.

Кожен може зробити внесок у скоріше одужання Мілани Монастирської. 4731 2191 1060 2624 Монастирська Олеся (мама Мілани). ПриватБанк

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up