«Міс Козятин» стала Діана Прокопчук

«Міс Козятин» стала Діана Прокопчук

Найгарніші. У суботу, 23 березня, відбувся фінальний конкурс «Міс Козятин». Цього року корона нашого міста дісталась найвродливішій дівчині Діані Прокопчук. Одинадцятикласниця школи № 2 була конкурсанткою під номером 8. Оцінки Діани, що ставили журі збіглися з її підтримкою в глядацькому залі.

У міському будинку культури вісім конкурсанток змагалися за корону найвродливішої дівчини. Це Анастасія Донченко-1, Злата Войталюк-2, Вероніка Кирилішина-3, Аліна Шеремет-4, Катерина Кісарчук-5 Ілона Шафранська-6, Оксана Поліщук-7 та Діана Прокопчук-8. Красуню року вибирало журі, до якого входили фахівці грації, хореографії та працівники культури. У складі суддів були головний організатор конкурсу Руслан Кухар, депутати міської ради Олексій Каратєєв, Сергій Матвіюк та один із спонсорів проекту, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Прохоров. Титул "Міс Козятин-2019" здобула Діана Прокопчук

Арбітрам давати оцінку краси дівчатам-українкам за зовнішніми ознаками - справа дійсно не з легких. Адже вони одна одної краща. Конкурси «Вікторина» та «Вечірня сукня» справили неабияке враження на суддів. Саме за чотирма додатковими конкурсами допомогли суддям визначитись з переможницею «Міс Козятин».

Першим конкурсом було знайомство з дівчатами. У другому конкурсі вони виконували домашнє завдання. Дівчата з групою підтримки демонстрували журі номер художньої самодіяльності. Анастасія, Катя, Ілона, Оксана та Діана виконували танець. Вероніка, Аліна, Злата заспівали пісню. Глядацький зал у цьому конкурсі відзначив оваціями Ілону, Оксану, Діану та Катерину.

Відео дня

У конкурсах «Вікторина» та «Вечірня сукня» найбільшу підтримку глядацького залу отримали Діана та Катерина.

Нелегким завданням для журі стало підбиття підсумків конкурсанток. Мабуть тому судді визначилися з званням трьох віце-міс.

Щодо переможниці конкурсу оцінки журі збіглися з симпатіями глядачів. Решта конкурсанток були удостоєні інших звань. «Першою Віце-міс» стала Анастасія Донченко. «Другою Віце-міс» — Вероніка Кирилішина. Оксана Поліщук стала «Третьою Віце-міс». «Міс чарівність» — Злата Войталюк, «Міс інтелект» — Аліна Шеремет. «Міс грація» — Катерина Кісарчук. «Міс гармонія» — Ілона Шафранська.

У перервах між конкурсами, підтримуючи красунь, з концертною програмою виступали артисти. У мистецькому шоу взяли участь таланти музичної школи, хореографічний колектив «Зорянка Арт», танцювальний колектив залізничного училища та вокалісти Діана Бондарець, Надія Федорук та інші.

Як відмітили прихильники дівочого шоу, конкурс був проведений організаторами на хорошому професійному рівні. А концертна програма, якою підтримували конкурсанток, бела кращою, ніж концерт жінкам у цьому ж глядацькому залі на 8 Березня.

А також у матеріалах ознайомтеся з наступними новинами:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up