Міс-Софія мріє стати вчителькою

Міс-Софія мріє стати вчителькою

Софійка Яремчук стала переможницею фотоконкурсу Міні-Міс-2018, посіла ІІІ місце. У ексклюзивному інтерв’ю з красунечкою і її батьками, ми дізналися, що Софійці 7 років.

Навчається в школі-інтернат-гімназії, в 2 класі. Вчителька — Ольга Романівна Плисак.

Відео дня

— Який найулюбленіший предмет?

— Читання. Люблю читати казки, вірші, розповіді.

— А ти вже знаєш, ким хочеш стати? Яка в тебе є мрія?

— Я хочу стати вчителькою.

— Чому?

— Щоб навчати всіх дітей, щоб вони були розумними. Мій кумир — моя вчителька Ольга Романівна.

— У тебе є братик чи сестричка?

— Сестричка Вєроніка. Їй 1,7. Я допомагаю її няньчити.

— Що б ти хотіла побажати своїм одноліткам?

— Щоб вони гарно навчались, слухались вчительку, гарно писали і слухались своїх батьків.

Мама Софійки Катерина розказала про свою донечку:

— Для кожної мами її дитина найдорожче. Вона в нас дуже допитлива. ЦІкава не по роках. Вона не відповідає своєму віку! Вона дуже добра. І це бачимо не тільки ми, а й оточуючі.

— Що б ви хотіли побажати мамам, в яких також є донечки?

— Щоб вони завжди прислухались до своїх доньок, до їхніх бажань, щоб вони їх завжди підтримували. Адже дівчатка більш тендітніші, ніж хлопчики.

Тато Максим про Софійку розповів, що вона любить цікавитися різними речами. Завжди допомагає навіть у дрібних будівельних роботах. Завжди з батьком разом робить годівничку. У поточному році Софійка ввійшла у журнал 100 облич України.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up