«Суперстаршокласниця-2019»: перемогу виборола учениця Миколаївської школи Ольга Піркл

«Суперстаршокласниця-2019»:  перемогу виборола учениця Миколаївської школи Ольга Піркл
  • 12 квітня до актової зали Козятинського вищого політехнічного училища залізничного транспорту завітали поціновувачі прекрасного. Сяяли усмішки на обличчях учасниць і вболівальників.
  • Цього року за омріяний титул найкращої змагались 13 дівчат, які в ході конкурсу продемонстрували чудову підготовку та свої найкращі якості.

За інформацією козятинської арйонної ради, журі оцінювало конкурсанток за граціозність, витонченість, невимушеність, індивідуальність, мистецтво оратора, комунікабельність, неординарність та стиль.
Познайомитись краще з красунями глядачі та журі мали змогу під час конкурсу-візитки «Я – донька своїх батьків», під час якого дівчата розповіли про себе та родину, свої захоплення та мрії, а вбрання та дизайнерський погляд продемонстрували під час дефіле в стилі «Шкільна форма», «Канікули», «Військова форма», «Вечірня сукня», «Світ диких тварин». Також конкурсантки показали свої вміння в конкурсі «Моє хобі» та вражали розумовими здібностями в «Інтелектуальному конкурсі».
За результатами оцінювання журі перемогу в конкурсі «Суперстаршокласниця - 2019» отримала учениця Миколаївського ЗНВК І-ІІІ Ольга Піркл, а також «Приз глядацьких симпатій» від Козятинської районної громадської організації учнівського самоврядування «Союз старшокласників «Лідер».
Наступним чином розподілено номінації:
- «І віце-міс» - Кахно Анна (Бродецький ЗНВК)
- «ІІ віце-міс» - Беззубенко Віра (Білопільський ЗНВК)
- « Міс Досконалість» - Рибак Інна (Безіменський ЗНВК)
- «Міс Оригінальність» - Чорна Марина (Широкогребельський ЗНВК)
- «Міс Вишуканість» - Даценко Ольга (Йосипівський ЗНВК)
- «Міс Грація» - Ромашкан Тетяна (Сестринівський ЗНВК)
- «Міс Артистичність» - Кукуруза Анна (Флоріанівський ЗНВК)
- «Міс Силует» - Буренко Діна (Зозулинецький ЗНВК)
- «Міс Елегантність» - Денисюк Любов (Вівсяницький ЗНВК)
- « Міс Загадковість» - Джус Вікторія (Самгородоцький ЗНВК)
- «Міс Чарівність» - Янкова Даша (Кордишівська школа)
- «Міс Ніжність» - Блажко Єлизавета (Махаринецька школа).

 

Відео дня


 

Нагадаємо, що:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oleg Sokolenko

    в сенсі «учениця Миколаївської школи»?
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/\

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up