Міська лікарня закупить вакцину проти грипу + ОПИТУВАННЯ

Міська лікарня закупить вакцину проти грипу + ОПИТУВАННЯ
  •  Розповідаємо, склільки та від яких штамів грипу захищає.
     

Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги планує закупити 100 штук вакцини «Ваксігрип Тетра». Інформацію про це ми знайшли у електронній системі державних закупівель «Prozorro».

Очікувана вартість тендеру — 40 тисяч гривень.

Вакцина «Ваксігрип Тетра» захищає від чотирьох видів грипу: H1N1 та H3N2 штаму А, а також Вікторія та Ямагата штаму В.

Відео дня

Усі вищевказані види входять до переліку рекомендацій Європейського агентства з лікарських засобів щодо вакцин проти грипу на 2019–2020 роки. Інформацію про це ми знайшли на сайті Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Також на сайті Держслужби вказано, що на державний контроль вже надійшли вакцини «Ваксігрип Тетра» (французького виробництва) та «Джісі Флю» (корейського виробництва). Перевірити їх планують до початку жовтня.

Опитування

Чи будете ви робити щеплення від грипу?

Читайте також:

Вибір сімейного лікаря затягнувся? Зробіть це через інтернет
Що таке Офіс пацієнта і як він працюватиме
Брикети від сказу: розпочали вакцинацію диких м'ясоїдних тварин
Кір набирає обертів: минулого тижня кількість хворих по області зросла втричі
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up