Міст через залізницю відкрили: як все було?

Міст через залізницю відкрили: як все було?

Міст по Білоцерківській вулиці у Козятині, який не ромонтувався з 1956 року, сьогодні 29 квітня відкрили та здали в експлуатацію

Сьогодні, 29 квітня будівельники відкрили міст через колії на Білоцерківській трасі, а керівництво області інспектувало його.

Нагадаємо, останньою автівкою яка проїхала старим мостом 17 вересня минулого року був бетоновоз однієї вінницької будівельної фірми.

В день відкриття моста довірили вести першу автівку мостом губернатору Сергію Борзову. Тільки він не став сідати за кермо і сів з боку від водія автівки-ваговоза

Відео дня

Потім вінницький гість і супроводжуючі його особи підійшли до громади, яка також прийшла на відкриття. Губернатор сказав, що вдячний будівельникам, що вони стримали слово і відкрили міст до великодніх свят.

Громада міста також подякували будівельникам тому, що всім козятинчанам вже надоїло обїждати. А будівельники в свою чергу подякували за схвальні відгуки і перерахували фронт робіт які вони виконали  

Це:

  • підсилення опор;
  • влаштування нових підферменників;
  • влаштування шафових та підпірних стінок;
  • заміна металевої прогонової будови на нову металеву;
  • влаштування гідроізоляції;
  • верхнього шару покриття з ЩМА та покриття тротуарів; антикорозійний захист залізобетонних та металевих конструкцій;
  • влаштування водовідводу; встановлення оцинкованого барєрного та перильного огородження; нанесення розмітки;
  • влаштування підходів до штучної споруди;
  • перевлаштування контактної мережі, повітряної лінії ЛЕП-10, кабельної лінії КЛ-04. Влаштовано об’їзну дорогу, для забезпечення проїзду легкового транспорту. 

 

 

Нагадаємо ми писали, що до травня у Козятині мають завершити капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю.
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Podolyanin Evgen

    "Влаштовано об’їзну дорогу, для забезпечення проїзду легкового транспорту." - а  їздили з вересня багатотонажні фури, як результат місцями ( село Титусівка) покриття вже знищене. Питання: хто приймав її в експлуатацію, за чий рахунок і чи будуть взагалі ремонтувати об'їзну?
  • Альоша Капніст

    Чудово а Влада уже прилипла
  • Читач04

    а міхур там шо робить, дорогу замітав і підбіг сфоткатися?
  • Микола Співаченко

    Все,що робиться в інтересах і на благо громади, я вітаю.Це є позитив.Є унікальний принцип прийняття мостів в експлуатацію. По мосту їде транспорт із надлишковою вагою (із розрахунків запасу витримки),а проектувальники і будівельники сидять під мостом.Якщо мост витримав ,тільки тоді підписують акт прийомки в експлуатацію. Не знаю, як тут проходило це дійство, але надіюсь що міст прослужить довго.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up