Міст на Білоцерківській трасі закритий вже рівно пів року. Коли відкриють?

Міст на Білоцерківській трасі закритий вже рівно пів року. Коли відкриють?
  • Пора. У вівторок, 16 березня, вперше пригріло по справжньому весняне сонечко. І це стало приводом навідатись до Білоцерківського мосту. Адже мостобудівці в січні, після різдвяно-новорічних свят, казали, що продовжать ремонтні роботи, коли розвесниться 

Навідатися  до новобуду нас спонукала не просто цікавість. Адже закритий міст, це не тільки незручності. Не всі автівки їдуть обїзною через Титусівку. Майже половина водіїв повертають на вулицю Матросова і прямують вулицями, розбиваючи дороги міста важким транспортом. Якщо дорога на Матросова тільки потріскалась і ще якось тримається, то проїжджа частина на вулиці Героїв Майдану, як кажуть, вже яма на ямі. 

Відео дня

Коли ми приїхали до мосту, побачили, що єдине, що змінилося з кінця січня – на мосту з’явилося освітлення ЛЕД.

Зустрілися з працівниками будівельної компанії 112 Бровари Володимиром та Андрієм. – Нам залишилося зробити чотири підходи до пішохідних переходів. Засипати пішохідні переходи щебнем і заасфальтувати, – кажуть чоловіки.

— А коли продовжаться призупинені роботи на мосту?

— Бачите +9 надворі. Щоб розпочати роботи, треба, щоб земля прогрілась хоча б до 8 з плюсом. Заліпити доріжку можна було по снігу. Але скільки простоїть настил після такої роботи? Минулого тижня сюди дорожники приїздили, зробили заміри грунту, а земля не те що має плюс, земля ще мерзла була. Скоріш за все роботи на мосту розпочнуться на початку квітня, за умови, що грунт вже прогріється до потрібної температури.

Наостанок нашої зустрічі з будівельниками ми поцікавились у них, хто проводив освітлення?

— Це наче була якась спільна робота електриків будівельної компанії і енергетиків Козятинських електроліній. Хто більшу частку зробив, хто меншу – мені невідомо. Знаю, що електрики працювали разом, – сказав на завершення нашої зустрічі пан Володимир. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александр Врублевский

    Ще міст не встигли добудувати, а вже добрі люди починають розбирати. З кожної опори перил вже викручено по одному болту. Скоро знімуть і перила?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up