Місцева зневага до хворих на діабет

Місцева зневага до хворих на діабет

Пузир ігнорує державні програми. Виділив у вересні 35 тис. грн для інсулінозалежних,  при потребі на один місяць — 71 тис. грн

Цукровий діабет вважають тихою епідемією ХХІ сторіччя. У 2017 році Кабінет Міністрів України затвердив програму по лікуванню хворих цукровим діабетом, які потребують таблетованих препаратів та державну програму про безперебійне безкоштовне забезпечення інсулінозалежних хворих препаратами інсуліну.

Козятинська районна рада в повному обсязі виділила кошти на забезпечення інсуліном хворих, які проживають в сільській місцевості.

Відео дня

Міська влада ігнорує виконання державних програм. У вересні поточного року тільки 35 тисяч пішло з бюджету для забезпечення інсуліном хворих цукровим діабетом, які проживають в м. Козятині. Потреба ж складає на один місяць 71 тис. грн. Що робити хворим цукровим діабетом два місяці? Адже інсулін — життєво необхідний препарат, без якого людина не може прожити і одного дня! Чи Пузирю це не відомо?! Аптеки ліки в борг не видають.

Депутати більшості! Може подумаєте про повноцінне життя місцевих інсулінозалежних хворих цукровим діабетом. Це 102 дорослих та 5 дітей!

Довідково:

на Козятинщину виділено було на рік з держбюджету для діабетників 950 тисяч гривень. З них майже 430 тисяч пішли на місто, і 506 на села. Цих грошей вистачило до вересня. За державною програмою чотири місяці інсулінозалежним виділяє гроші бюджет на місцях.

Читайте також: 14 листопада – Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Бармалей

    Схоже, РІА Козятин виконує замовлення друкувати те, за що просять зацікавлені люди. Ваша зневага до міськоївлади затьмарила ваші очі, а про розум і говорити нічого.  То як не безглузде опитування про лікарні, то дороги і ще багато чого. Скільки можна?! Ви абсолютно далекі від тієї проблеми і нічого толком не знаєте, шановні писаки.  Краще запитайте своїхзамовників, щоб розповіли як знищували лікарні, як дурили людей пустими обіцянками, як били морди один одному в п‘яному угарі, як витерли ногиоб людей, яким повинні бути вдяні по гробову дошку і ще багато чого.

    Набридло читати таку галіматью під таким гаслом. Стільки, скільки робить міська влада для жителів, неробив ніхто і ніколи.  А те, що ставить на місце районних засранців і їхніх шісток, заслуговує подяку. Правда, про яку ви навіть не годні надрукувати грамотно, немає нічого спільного зтим, що ви кожного разу друкуєте.

    Вусатий Козятинець reply Бармалей

    Проблема полягає в тому, що для того, щоб об'єктивно висвітлити будь яку тему, попередньо потрібно в ній розбратись. Нажаль, так би мовити журналісти цього видання навіть не намагаються цього гробити. Отримавши будь-яку інформацюю, або навіть натяк на таку - вони наманаються подати її максимально негативно зі звинуваченнями у бік влади. По-перше: це виглядає так, як собаці дають команду "фас" і вона готова нападати без розбору на того, на кого їй вкажуть. Мислити, оцінювати та думати собаці не потрібно. По-друге: таке ставлення до своєї роботи можна розцінити виключно як зневагу до своїх читачів. Глибоко переконаний, що є дуже багато людей в нашому рідному місті, які не тільки сліпо критикують всіх і вся, а й неупереджено аналізують, думають, оцінюють ситуацію.

    Влад Лісовий reply Бармалей

    За допомогою масової інформації можна впливати на громадську думку як стан масової свідомості. Масові комунікації сприяють тим самим найкращій реалізації цілей суб'єктів соціальних інтересів. Цей факт став підставою виникнення терміну «четверта влада», яка наділяє масові комунікації якимись особливими владними повноваженнями.Місцева преса:Це процес, у результаті якого преса має фінансово й редакційно відмежуватися від органів влади і стати незалежною ,що саме цей аспект їхньої діяльності і називається четверта влада.Так живе розвинутий світ держав які найсильніши.Там питають  не у журналіста що ти написав.Там питають ти придурок чому ти дав повод причину що про тебе так написали.Кажуть научись спілкуватись з пресою або звільняйсь ти невмієш фахово працювати

    козятинець reply Бармалей

    Правда в тому, що гроші міська рада не виділила, от і все, а ваші емоції притримайте, при чому ж тут риа?

    БАРМАЛЕЙ reply козятинець

    Скажіть велике слово ДЯКУЮ славетним пройдисвітам - РУДОМУ та Лисому, що розв"язали війну в місті, обісрались по самісінькі вуха , поховались за безкінечними гаслами турботи про населення і не знають як з того вибратись.
    Розумне завжди знайде спільну мову, а дурне буде лаяти всіх і вся, забуваючи кожного разу зазирнути у дзеклало, яке не бреше.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up