“Мій голос у Верховній раді України, це буде голос кожного з вас!” - кандидат в депутати Олександр Реп’ях (Політична реклама)

“Мій голос у Верховній раді України, це буде голос кожного з вас!” - кандидат в депутати Олександр Реп’ях (Політична реклама)
  • Жителі округу самі вирішуватимуть долю держави
  • Кандидат в депутати по одномандатному округу №13 Олександр Реп’ях представив абсолютно нову систему роботи громадян та народного обранця. В разі його обрання кожен житель Хмільницького, Козятинського та Калинівського районів зможе сам впливати на законотворчу діяльність народного депутата.

За допомогою офіційної інтернет сторінки та роботи команди депутата на окрузі, кожен сам в режимі онлайн чи письмово вирішить, як голосувати депутату.


Що таке представницька демократія? Це коли обирають люди, щоб захищали їх інтереси. Тепер кожен зможе проголосувати онлайн, або в письмовому вигляді за той чи інший законопроект. Кожен голос буде врахований. Інформація про голосування буде висвітлюватись на офіційному сайті. В будь-який час можна буде контролювати депутата, - каже Олександр Реп’ях.


Зазвичай депутатські приймальні знаходяться далеко від сіл, людям важко добиратись . А народні
обранці приймають  людей 2 години на місяць. Олександр Реп'ях пропонує розширити кордони, щоб депутат та його помічники їздили до людей і встановили кожному сторінку Олександра Реп'яха в телефоні.
Крім того, Олександр сам їздитиме по громадам округу в межсесійний період та розмовлятиме з
мешканцями на “громадських зборах депутата”, де він також робитиме звіт про свою діяльність.
Розроблятимуть законопроекти за участю профільних експертів округу.
— До розробки законопроектів будуть залучатись професіонали своєї справи округу. В питаннях
медицини - найбільш фахові медики, питання доріг - кращі інженери, освіта - спілка вчителів і так по всім напрямкам. Також, вони зможуть вносити свої правки до вже існуючих Законів, - пояснив
Олександр Реп’ях.  
Під час обговорення голос кожного експерта буде враховано. І вже жителі округу вирішать своїм
голосуванням потрібен такий закон чи ні.
— Я за зняття недоторканності з Президента, депутатів та суддів. Тому, що я готовий до
відповідальності. Нам не потрібні ті люди, що вже були і є при владі. Вони своїм прикладом показали, що їх обіцянки нічого не варті. Бо за всі ці роки життя людей не стало краще, а лише тільки погіршилось. Я іду самовисуванцем - я буду голосувати разом з вами, мій голос в Верховній раді України, це буде голос кожного з вас! Змінемо країну разом з Вами, мої земляки! - впевнений кандидат в депутати.
В разі обрання за роботою в Раді та комітеті можна буде спостерігати онлайн, бо всі робочі моменти транслюватимуть в режимі “лайф” на офіційній інтернет сторінці.

Відео дня

Саме ваші побажання та ваш голос змінить цю країну.
Земляки я завжди за Вас! Змінемо країну разом!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up