"Мокрі сюрпризи" погоди: прийдуть дощі із заходу та мокрий сніг

"Мокрі сюрпризи" погоди: прийдуть дощі із заходу та мокрий сніг

Прогноз погоди на наступний тиждень

За прогнозами Діденко, на початку наступного тижня, у понеділок, тепла погода ще втримається. Але прийдуть дощі із заходу, які протягом дня поширяться на значну частину територію України, окрім східних областей та півдня.

Надалі дощів в Україні побільшає, а температура повітря почне знижуватися.

Похолодання торкнеться більшості областей. Вночі очікується від +4 до -4 градусів, вдень стовпчики термометрів не перевищать +5+9 градусів. У нічні години, коли температура повітря наближатиметься до нуля градусів і нижче, можливий мокрий сніг. З вівторка, з 26 березня, у Києві, як і у Вінниці та більшості областей України, очікується похолодання. Зниження температури повітря супроводжуватиметься періодичними дощами.

Відео дня

Стовпчики термометрів коливатимуться у денні години близько +7 градусів, а вночі навіть опускатимуться до 0-2 градусів морозу.

Як прогнозують на сайті «Синоптик», на вихідні у Козятині буде хмарна погода. Вдень прогнозують близько 8 градусів. У понеділок, 25 березня, очікується сильний дощ.

У вівторок, 26 березня, до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. У середу, 27 березня, хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ зі снігом, проте ближче до вечора він закінчиться. У четвер, 28 березня, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься 

Нагадаємо, 

Циклон «Ігор» принесе мокрий сніг
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up