Молоде покоління виховуємо патріотами

Молоде покоління виховуємо патріотами

В районній дитячій бібліотеці учні зустрілися з воїном АТО Олександром Басула

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

10 березня до районної бібліотеки для дітей завітав гість, який вже встиг побувати  на   війні. Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений у собі, справжній чоловік, патріот України, учасник АТО, житель села Козятин Олександр Басула.

Воїн (йому майже 40 років) поділився своїми спогадами з учнями 4 класу школи №3 та їх класним керівником  Іриною Дукою. До речі, школярі цієї школи допомагають воїнам АТО. Вони малюють, а батьки печуть різні солодощі і продають їх, а кошти завозять до Вінницького  шпиталю.

Відео дня

Діти уважно та зосереджено слухали розповідь військового, а потім задали гостю безліч запитань: “Вам не було страшно піти добровольцем? Коли було страшно, то молились? Якою зброєю користувалися на війні? Як зустрічали новий рік в окопах?”

Учасники театру «Кольорове диво», що працює при бібліотеці, читали вірші солдату. Ми підготували виставку книг «Герої не вмирають», яку з великим інтересом переглядали всі присутні. Загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання.

Вражень від зустрічі з Олександром Михайловичем залишилось дуже багато. Діти вручили гостю малюнки та великий лист для наших захисників на Сході.  

Ми віримо і знаємо, що поки на Україні є такі мужні і сильні чоловіки – ПЕРЕМОГА буде за нами. Слава Україні! Героям Слава!

Наталя КЕСАРЧУК, бібліотекар молодшого відділу дитячої бібліотеки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up