«Моноліт» подарував «Орлівці» нічию

«Моноліт» подарував «Орлівці» нічию
Невеличкі футбольні хитрощі, щоб потягнути час
  • Футбол. У суботу на Козятинському стадіоні «Локомотив» відбувся футбольний матч 2-го туру обласної першості у вищій лізі. До гравців Козятинського «Моноліта» приїхав володар кубка області минулого сезону команда «Орлівка»

З самого початку гри ініціативою заволоділи господарі поля. Вони більшу частину ігрового часу тримали контроль над м’ячем. Кращими монолітовці були в організації атаки. У декількох епізодах господарі поля виводили нападників своєї команди на ударні позиції і були близькі до того, щоб відкрити рахунок. Але в кожному такому моменті бракувало чи точного удару, частки везіння, чи якоїсь миті, щоб замкнути прострільну передачу на ворота противника. 

Оговтавшись від стартового натиску, гості стали трохи контратакувати. До небезпечних моментів не доходило, але гру від своїх воріт орлівці відсунули. 

Відео дня

Ближче до завершення першої половини зустрічі монолітівцям вдалася флангова атака з прострілом до воріт. М‘яч знайшов голову Олексія Максименка. Він і вколотив шкіряну кульку в сітку воріт. Господарі поля могли ще раз забити та в цьому матчі вони були по-спортивному миролюбивими. Перша сорокап’ятихвилинка так і завершилась з рахунком 1:0. 

На початку другого тайму на полі була рівна гра. Нагоди відзначитись мали обидві команди. Потім ігрова перевага знов перейшла до «Моноліта». Вони хотіли вивести форварда на побачення з голкіпером, та в останню мить суперник, застосовуючи дрібний і не зовсім дрібний фол, ліквідовував загрози. Епізодично самі монолітовці захоплювались індивідуальною грою. Коли здавалося, що другий гол назріває, футболісти «Орлівки» провели контратаку і наблизились до воріт. В боротьбі за м’яч впав гравець гостьової команди і арбітр після довгих роздумів вказав на точку. До рефері претензій ніяких, сам захисник «Моноліта» в тому епізоді визнав, що контакт з нападником «Орлівки» у нього був.

Одинадцятиметровий Фелікс Миранда пробив на силу і на табло загорілися дві одинички.

Після того, як рахунок став рівний, «Моноліт» за інерцією ще трохи атакував та на повноцінні атаки вже не було моральних сил. «Орлівка» нічийним результатом задоволена. «Моноліт» грав на перемогу, а отримав в результаті нічию. Це спорт, у ньому і не таке буває

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up