«Моноліт» у гостях переграв лідера обласної першості з рахунком 0:2

«Моноліт» у гостях переграв лідера обласної першості з рахунком 0:2
  • Після двох домашніх поєдинків з «Томашполем» (Томашпіль) та «Факелом» з Липовця футболісти козятинського «Моноліта» провели матч на виїзді з лідером обласної першості за набраними очками «Томашполем».
  • Як відомо, з цією командою наші земляки грали 6 червня і поступилися з рахунком 2:3.

Ми писали про той матч, в яких він проходив умовах. Цього разу, коли по ходу чемпіонату монолітовці трохи розбігалися і набули оптимальної форми, поїхали в Томашпіль показати видовищний футбол.

Футбол – гра непередбачувана і діє в ньому така закономірність: команда грає так, як дозволяє їй грати суперник. Тільки в цьому матчі «Моноліт» хотів довести, що за класом виконавців вони поступаються тільки «Факелу». Тож «Томашпіль» козятинчани їхали перемагати.

Початок гри був за гостями. Вони краще контролювали м’яч і володіли ігровою ініціативою. Правда, першими досягти успіху могли господарі поля. Вони невдало розпорядилися і змарнували вигідну для взяття воріт ситуацію...

Відео дня

Після цього моменту гравці «Моноліта» знов забрали ініціативу в свої руки і не випускали її до кінця зустрічі.

Гол, як кажуть, назрівав, і на 21 хвилині, блиснувши індивідуальними діями, Вадим Стерненко відкрив рахунок в матчі. За такого рахунку завершилась перша половина зустрічі.

 У другому таймі за 20 хвилин до завершення матчу Арделян Нуцу зробив рахунок 0:2. Це був підсумковий результат матчу.

Гра, яку цього разу продемонстрував «Моноліт», свідчить, що команда на підйомі і має всі шанси покращити своє турнірне становище.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up