"Моноліт" за відсутності фінансування може втратити передові позиції

"Моноліт" за відсутності фінансування може втратити передові позиції
  • За два дні до початку літа на Козятинському стадіоні Локомотив відбувся перший в історії козятинського футболу офіційний матч ветеранів. Це Житомирське футбольне керівництво, щоб 40 річні футболісти не йшли на спортивну пенсію, організувало  відкритий чемпіонат Житомирської області ветерани 40+

На гру 2-го туру чемпіонату ветеранів до «Моноліта» приїхали гості з Коростишева. Такого ж міста за кількістю населення, як наш Козятин. Маючи кращу матеріальну базу і напевно, що в Коростишеві футбол люблять краще ніж в Козятині, коростишівці під свої знамена зібрали окремих футболістів, які навіть в свої роки були б на провідних ролях в більш молодших колективах.

Тож не дивно, що жовто-блакитні команда гостей виступали в жовтих футболках та синіх трусах з першої хвилини гри захопила ініціативу. Вони атакували ворота господарів через центр і обома флангами. Ветерани «Моноліта» намагалися грати від оборони з розрахунком на швидкі контратаки чи вивести партнера дальньою передачею на побачення з голкіпером. Ветерани Коростишева до такої контргри були готові. Часто паси «Моноліта» посилалися в бортьбу, а підтримки атаки другим темпом рідко виходило через великі розриви лінії захисту. Тож підбір часто вигравали гості, які й розпочинали чергову атаку

Відео дня

І все ж відкрили рахунок господарі. Це Іван Боршуляк з гострого кута перекинув стража воріт гостей, який не обачливо вийшов на перехоплення. Ветерани «Моноліта» могли піти на відпочинок за рахунку 2:0 на свою користь. За гру рукою у ворота жовто-блакитних був призначений пенальті. От тільки м’яч після удару з точки просвистів над хрестовиною.

В атаці у відповідь гості за рішенням арбітра здобули право на кутовий удар.Після подачі з кутового гості й забили гол в роздягальню і при рахунку 1:1 пішли відпочивати.

В другій ветеранській тридцятип’яти хвилинці жовто-блакитні виглядали ще переконливіше. Чи то причиною стало те, що воротар господарів отримав травму руки і не міг продовжувати зустріч. У ворота за відсутності голкіпера став польовий гравець, який останній раз стояв у воротах хіба що в студентські роки. Тож і підсумок матчу 1:5.

Після фінального свистка суперники на полі знов стали друзями за футбольним полем. Деякі ветерани ще недавно були гравцями однієї команди. Вони покидали стадіон вітаючи один одного, що чемпіонат для ветеранів не просто гра, а омріяна дійсність. Тільки як зазначають вболівальники, якщо не буде фінансової підтримки клубу «Моноліт», то футболу рівня вищої ліги обласної першості в Козятині не буде.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up