Монолітівці заставили вболівальників понервувати

Монолітівці заставили вболівальників понервувати

У суботу, 28 жовтня, на козятинському стадіоні ”Локомотив” відбулася зустріч між місцевим ФК “Моноліт” та “Балканами” з міста Хмільник. Це була гра у відповідь на кубок області

Команда нашого міста, на жаль, програла і припинила свої виступи за цей трофей, поступившись своїм суперникам в обох зустрічах.

Гра, яка проходила в Хмільнику два тижні тому, закінчилась перемогою господарів з рахунком 1:0. Тож у грі у відповідь футболістам “Моноліту” потрібно було вигравати з різницею в два м’ячі, що цілком під силу команді рівня “Моноліту”.

Та початок зустрічі показав, що гості хочуть дати бій футболістам з Козятина. Гравці “Балкан” намагалися застосовувати пресинг на всіх ділянках поля. І, коли у них це виходило, козятинці втрачали м’яч. Так був забитий у цій зустрічі перший гол.

Відео дня

Втрата м’яча, атака - і в рахунку повели гості. Не відомо, як би закінчилась ця гра, якби з п’яти стовідсоткових моментів для взяття воріт, монолітівці використали хоча б один. Якби пішли в роздягальню за нічийного рахунку, то було б простіше дотиснути суперника. Та перший тайм так і залишився за футболістами з Хмільника.

Друга сорокап’ятихвилинка почалась з атак козятинської команди. Відчувалося, що в перерві між гравцями і тренером відбулась відверта розмова. Футболісти “Моноліту” сіли на ворота гостей. Та в завершальній стадії атак їх підводила техніка виконання.

То пробили вище воріт, то м’яч з ноги зрізався, то удар у руки воротарю. Та все ж Сергій Бойков дальнім красивим ударом рахунок зрівняв. Щоб забити ще два залишалося півгодини. Та замість того, щоб забити два, пропустили в свої ворота один.

У спорті все буває. Тільки прикро, що гравці нашого міста не показали хорошого футболу в останній в цьому році домашній грі. Прикро, що козятинські футболісти програли супернику, якого повинні були проходити.

Чому програли? Не було фарту. Не пішла гра в лідерів ФК. У одного Андрія Хрищенюка щось трохи клеїлось.  У середині поля не було виконавця, який мав бути диспетчером команди.  Гравці і тренер причини поразки знають, і це головне. А фанам клубу залишається набратися терпіння і почекати до весни.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up