Монолітова нічия з томашпільцями — гарна гра!

  • 51

Гра у відповідь відбудеться 3 листопада в Томашполі

...

В суботу 20 жовтня на козятинському стадіоні “Локомотив” відбулася гра на кубок Вінницької області з футболу. В цей день в ⅛ фіналу зустрілися футболісти козятинского “Моноліта”і гості з міста Томашполя ФК “Томашпіль”. Завершилась зустріч цих команд з рахунком 1:1, який відкрили гості в першій половині гри. Спортсмени нашого міста зусиллями Андрія Хрищенюка встановили рівновагу в середині другого тайму.  

Щоб  пройти далі  в матчі-відповіді на полі суперника, козятинським футболістам потрібно вигравати чи зіграти в результативну нічию, забивши не менше двох мячів.. Тільки за такого результату наші земляки уникнуть процедури кубкового сита і пробються до ¼ розіграшу кубка.

Відео дня

Спостерігаючи за матчем, вболівальницька братія була не задоволена діями гравців “Моноліта”. Адже, як стерджували окремі фани клубу, команда вищої ліги, якою є “Моноліт”, повинна перегравати нищого за класом.

Хочу не погодитись з такою думкою деяких прихильників козятинского ФК. Команда “Томашпіль” була створена 2 роки тому. Два сезони підряд фінішувала в чемпіонаті на другому місці. В сезоні 2016-2017 рр. вони поступилися ФК “Орлівка”, який є середняком вищої ліги. В сезоні 2017-2018 рр. вони поступилися “Володимиру” з Тиврова. Тиврівці на сьогоднішній день перебувають серед лідерів вищої ліги обласного аматорского футболу. В цьому році наші гості є беззаперечними лідерами першої ліги. І це була гра на кубок.

В кубкових зустрічах, рідко які, матчі проходять без бою. Команда з Томашполя перегравала наших земляків в рухливості і самовіддачею на футбольному полі. Тільки витримати такий темп всі 90 хвилин матчу гостям не вдалося. Їхня.команда сильно підсіла фізично під кінець гри. І тільки фортуна та в деякій мірі бригада суддів допомогла томашпольцям уникнути поразки.

Втомлені гості відверто вдавалися до футбольних хитрощів. Тягли час при падіннях на полі. Майже при кожномі єдиноборстві валилися на землю, імітуя великі ушкодження при мілких порушеннях футбольних правил. Але не можна гостей звинувачувати за ті самі хитрощі. Так грають всі команди, без винятку.

Футбол, який показав “Моноліт” в останні 15 хвилин, вартий, щоб приходити на стадіон і зачаровуватися в спорт №1 — його величність футбол.

Все тепер вирішиться в грі у відповідь, яка відбудеться 3-го листопада в Томашполі. Хто з цих команд припинить боротьбу за трофей, а хто вийде в наступний раунд розіграшу, дізнаємось трохи більше як за тиждень.  

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up