Мороз, туман та сильний вітер: що чекати від погоди до кінця тижня

Мороз, туман та сильний вітер: що чекати від погоди до кінця тижня

Уже найближчої ночі місцями по країні очікується до -4 градусів.
 

Прогноз від Наталки Діденко

Синоптик зазначає, що найближчої ночі очікується від 4 морозу до 4 тепла.

 — Дощі малоймовірні, проте з туманів може випадати мряка. Видимість на дорогах обмежена, уважно, — пише синоптик у фейсбук.
Також Діденко зазначає, що на цьому тижні істотних опадів не передбачається, але температура повітря поступово далі знижуватиметься. 

Відео дня

Варто відзначити, що 20-21 листопада посилиться вітер до штормових поривів.

Прогноз від Українського гідрометцентру

— В вночі 20 листопада у північних та Вінницькій областях, протягом доби 21 листопада на заході країни місцями невеликий дощ. Найближчої ночі та вранці в більшості областей видимість погіршуватимуть тумани, — йдеться у повідомленні. Щодо температури — найближчої ночі у східній частині 1-5° морозу, вдень 3-9° тепла; в четвер на більшій частині території країни очікується зниження температури на 3-6°.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up