Можуть перекрити центральну вулицю: у Козятині розбирають новорічні прикраси та фотозони

Можуть перекрити центральну вулицю: у Козятині розбирають новорічні прикраси та фотозони
  • Прикрашена новорічними іграшками та гірляндами ялинка у середмісті Козятина сьогодні перетворилася на просто зелену пухнасту красуню. Таке перетворення ознаменувало завершення циклу новорічно-різдвяних свят у Козятині.

- На демонтажі прикрас та гірлянд задіяні наші працівники та автопідйомник, - прокоментував керівник КП «Чисте місто» Роман Малярчук. – Ілюмінацію, що розтягнута між міською радою та будівлею колишнього районного будинку культури, також приберемо найближчим часом. Для цих робіт необхідно перекривати вулицю – чекаємо такий дозвіл від поліції.

Як зауважила на сайті міськради начальник відділу культури Козятинської міської ради Світлана Рибінська, за місяць святкувань (грудень 2021 – січень 2022) закладами культури Козятинської територіальної громади проведено 37 новорічно-різдвяних заходів, у яких взяли участь талановита молодь та яскраві виконавці старшого покоління, дитячі та дорослі творчі колективи Козятина і сіл громади. Учасники святкових дійств вражали майстерністю виконання, різдвяною атрибутикою та вмінням створити святковий настрій.

Відео дня

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up