Мрієш про ІТ - лови свій шанс!

Мрієш про ІТ - лови свій шанс!

Якщо ти любиш математику, добре знаєш шкільний курс, то у тебе є шанс змінити своє життя. Як? Вступити у престижний навчальний закладів, який зробить із тебе крутого ІТ-шника вже за рік!

Це все не вигадки і не міфи. Факт: восени відбувся перший екзамен, після якого 6 щасливчиків змогли потрапити на безкоштовне навчання до Вінницької ІТ-Академії! І тепер вони інтенсивно навчаються: здали перший курсовий проект з програмування, знайомляться з різними мовами та технологіями, щоб незабаром обрати спеціалізацію і уже взимку отримати диплом та гарантовано роботу своєї мрії.

Вінницька ІТ-Академія за 8 років досвіду має безліч працевлаштованих випускників і вчергове дає круту можливість талановитій молоді!

Не завжди гроші вирішують все. В Україні існує упереджена думка про якісну освіту. Якщо ти не син заможного чиновника або підприємця, ти не можеш отримати престижну освіту... ІТ-Академія - це елітний навчальний заклад, який проводить відбір найталановитіших абітурієнтів та дає їм безкоштовну якісну освіту із гарантованим працевлаштуванням.

Відео дня

Звісно ж, результатом навчання в ІТ-Академії є  сотні і сотні випускників, які працюють в ІТ-сфері на позиціях розробників, QA-їв, веб-дизайнерів, проектних менеджерів.

Курс спеціалізації Програмування складається із чотирьох етапів: базисний, перехідний, становлення та стажування.

На базисному етапі  формується стійкий фундамент для підготовки програмістів та формуються основні принципи програмування. На цьому етапі вивчаються такі предмети: алгоритмічна мова С (щоб сформувати алгоритмічне мислення майбутнього програміста); основи вищої математики; дискретна математика і комбінаторика; структури даних; розробка і аналіз алгоритмів. А також протягом всього курсу студенти вивчають Англійську мову для ІТ. Цей етап триває близько 3-ох місяців. Після нього студенти пишуть перший курсовий проект.

Перехідний етап триває теж орієнтовно 3 місяці - тут формується база для переходу до сучасних технологій програмування. Вивчаються проектування баз даних, верстка (HTML, CSS), мови програмування: C#, Java, JavaScript, nodeJS, PHP, Mobile Development для iOS чи Android, Ruby, Elixir та інші.

На етапі становлення студенти вже розподіляються за спеціалізаціями і вивчають вже визначений для конкретної спеціалізації стек технологій, актуальний на той момент навчання (фреймворки, бібліотеки, веб-сервери тощо). Також йде написання вже командного курсового проекту. Удосконалюються розмовні навички англійської мови, разом із викладачами-HR-ами розглядаються проходження технічних співбесід, складаються резюме англійською мовою.

Етап стажування передбачає роботу на реальних проектах в ІТ-Академії. У цей період студенти-програмісти тісно співпрацюють із студентами тестувальниками та веб-дизайнерами, для того, аби повністю поринути у робочу атмосферу індустріального підходу. На цьому етапі і відбувається проходження співбесід в компанії і працевлаштування випускників.

Оригінальна методологія підготовки спеціалістів передбачає щомісячне визначення цілей і перевірку (контроль) рівня їх виконання, робить студентів спроможними адаптуватись до швидких змін та  протистояти їм. ІТ-Академія не навчає шаблонно, вона адаптується до сучасних умов та під час навчання формує у студентів незалежне мислення - саме з цього розпочинається креативність і винахідництво нових рішень. Випускники ІТ-Академії цілеспрямовано прагнуть удосконалення і себе, і своєї роботи, тому вони є затребуваними на ринку ІТ.

Якщо ти бажаєш стати крутим “айтішником” - не пропусти свій шанс. Уже 14 квітня здай екзамен з математики на відмінно та навчайся у Вінницькій ІТ-Академії БЕЗКОШТОВНО!

Програмуй своє майбутнє разом з ІТ-Академією!

Реєструйся https://ita.in.ua

Телефонуй 067-431-19-21

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Почитайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up