Самгородоцькі музиканти мріють записувати професійну музику

Самгородоцькі музиканти мріють записувати професійну музику
Вихованці музичної школи зараз працюють у приміщенні, де постійний гамір та не має якісної акустики і умов
  • Лист в редакцію.  Талановиті вихованці музичної школи в селі Самгородок  просять обладнати студію звукозапису. Без неї учні не можуть виборювати призові місця на міжнародних змаганнях.

Хтось в новорічні свята мріє про нову річ, хтось сподівається на диво, а от  діти вихованці само городоцької музичної школи давно плекають надію на створення студії звукозапису. Дорога на велику сцену без якісних записаних музичних треків для них закрита. В музичній школі зараз навчається 170 дітей і кожен хоче досягнути успіху, стати гордістю своєї громади.

«З вересня 2018 року пустує приміщення, яке конче необхідно музичній школі для розвитку дітей. Раніше – це було приміщення Укрпошти, зараз там лише вітер свище. Сільський голова раніше повідомляв, що дозволить там облаштувати студію. Нині його рішення змінилося. Ми маємо чудове обладнання, яке нам подарував депутат. Є бажання працювати.  Діти в нас талановиті. Цього року нас запрошували в Данію на пісенний конкурс. Проте поїхати ми так і не змогли, в нас не було якісного звукозапису. Ряд інших конкурсів ми теж змушені були відхилити», - скаржиться директор музичної школа Світлана Воронова.

Відео дня

►Учні музичної школи виборювали призові місця навіть в міжнародних змаганнях і не хочуть зупинятися

Самгородоцьку музичну школу та її талановитих вихованців знають та захоплюються далеко за межами України. Діти виборюють найвищі нагороди на професійних міжнародних конкурсах. Зараз вихованці перебиваються в незручних умовах і намагаються не опускати рук, опановують нові музичні технології, програми. «В мене навіть вихідних немає. Я постійно з дітьми, ми вчимо щось нове, стараємось не відставати в  часі. Я мрію, щоб наші діти досягали успіху. Зараз запис в професійних студіях не можуть собі дозволити діти із бідних родин, - тому я вболіваю за цю справу. Записували інструментальні композиції, хор. Болить душа, що інші цього не розуміють, і з холодним серцем закривають двері кабінетів, навіть не хочуть вислухати. Так хочеться,щоб відбулося диво і Самгородоцький сільський голова разом з депутатським корпусом зробили нам  такий подарунок - приміщення під студію» - додає Світлана Воронова.

Додамо, що в 2020 році музичній школі в Самгородку виповнюється 30 років. Це єдина музична школа в районі і області де може з'явитися своя студія звукозапису.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up