Музична платформа з Оленою Пантєлєєвою

Музична платформа з Оленою Пантєлєєвою
Олена Пантєлєєва

Сцена Національного палацу мистецтв «Україна» вчетверте зібрала аншлаг. Уперше на сцені «Платформи» виступила співачка і композиторка з Козятина

 

На головній сцені країни зібралися усі зірки – Світлана Тарабарова, Злата Огнєвіч, Ольга Горбачова, Даша Астаф’єва, Monatik, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Арсен Мірзоян, Діма Коляденко, гурти «НеАнгели», «ТІК», «Лісапетний батальйон» та багато інших.

Дебютувала на цьогорічній «Музичній платформі» козятинчанка Олена Пантєлєєва. Співачка виконала власну пісню на слова поетеси Інни Мадей «Коханню час». Композитор Марат Турчинський зробив нове аранжування, Олена переписала вокал, відтак пісня зазвучала сучасно, модно. Артистка вірить, що ніколи не пізно відкрити своє серце для почуттів, адже «коханню час тоді приходить, коли його і не чекаєш». До речі, саме ця пісня свого часу зробила Олену Пантєлєєву володаркою титулу «Найкраща співачка року» конкурсу Українського радіо «Шукаю продюсера», який після тривалої перерви знову повертається у радіоефір. Його автор і незмінний ведучий Іштван розповів, що програма звучить на хвилях радіо «Культура» щонеділі, починаючи з 8 жовтня. До голосування за улюблені пісні і виконавців можуть долучатися усі охочі.

Незмінні ведучі «Музичної платформи» Геннадій Вітер, Марія Орлова, Олександр Скічко (так само учасник «Танців з зірками» і один з ведучих цьогорічного «Євробачення» - авт.) та Світлана Катренко. Зосереджені за лаштунками, а на сцені – усміхнені, невтомні жартівники. Уміють зробити так, аби у перервах між виступами артистів публіка не сумувала.

Відео дня

Поки глядачі насолоджувалися концертом, у артистичному фойє палацу «Україна» вирувало світське життя. Телевізійні репортери і газетярі збирали нові сенсаційні зізнання зірок, а ті, у свою чергу, охоче давали інтерв’ю та позували фотографам. Усміхалася у телекамери і співачка Ольга Горбачова («Арктика»). Попри бездоганний імідж, на сцені артистка виглядала досить посередньо. Натомість зірка Playboy Даша Астаф’єва поводилася вульгарно і зверхньо не лише на сцені, а й за кулісами, чим викликала відверте обурення як глядачів, так і колег-артистів.

«Лісапетний батальйон» - постійні учасники «Музичної платформи». Сьогодні без їхніх пісень важко уявити будь-яку українську забаву. Своєю самобутньою творчістю колектив заводить зал з півоберта. Люди жваво аплодують та охоче підспівують солісткам гурту. Пісні, що є у репертуарі колективу, написані його натхненницею – головною «велосипедисткою» країни, запальною і харизматичною Наталією Фаліон.

Співачка Ольга Василюк – теж постійна учасниця «Музичної платформи». Цього разу вона представила на розсуд глядачів свій новий хіт – «Принц». Родзинкою її виступу стали четверо темношкірих танцівників. Подейкують, що один із них і є тим самим загадковим принцом, який надихнув артистку на створення цієї пісні. Сама Оля уникає будь-яких коментарів з цього приводу і ретельно приховує подробиці свого особистого життя. Каже лише, що ніколи не розглядала і не розглядає чоловіка винятково як мішок із грішми. Важливо, аби він був чесним і відвертим, завжди був поряд і у всьому підтримував її. Натомість, охоче розповідає про свої творчі перемоги. Так, влітку Ольга Василюк виступила у білоруському Вітебську на фестивалі «Слов’янський базар». Але не як учасниця, а як спеціальна гостя з України, переспівавши відомий хіт Анни Герман «Один лишь раз сады цветут».

Популярний український співак Віталій Козловський потішив своїх прихильниць новою піснею, а вже за кілька днів після виступу на «Музичний платформі» подався на відпочинок до Туреччини, про що свідчать світлини у Instagram артиста.

Народна артистка України Наталія Могилевська останнім часом танцює всюди. На паркеті телевізійного проекту «Танці з зірками», у своєму новому кліпі на пісню «Я танцевала». Танцювала співачка і на сцені «Музичної платформи». А як завзято! І сама «завелась», і публіку завела. Нова зачіска, струнка фігура. Із чим пов’язані такі зміни?

- Позбутися зайвих кілограмів мене надихнула дієтолог Наталія Самойленко, з якою мене познайомив продюсер Сергій Перман, - зізналася артистка. – А змінити зачіску переконав креативний продюсер «Голос. Діти» і «Танці з зірками» Володимир Завадюк.

Мати гарний вигляд і почуватися бадьоро Наталії Могилевській допомагають заняття йогою, правильне харчування і відмова від шкідливих звичок. Завдяки тривалим медитаціям співачка досягла внутрішньої гармонії, відтак впевнено і радісно йде по життю.

Поза сумнівом, проект «Музична платформа» став знаковим для українського шоу-бізнесу. Уже зараз його організатори визначають найкращі пісні та виконавців року, яких нагородять спеціальними відзнаками у грудні, під час зйомок «Новорічної музичної платформи» у НПМ «Україна».

Ігор Івахненко (спеціально для “RIA-Козятин”)

Радіоведучий і продюсер Іштван з Оленою Пантєлєєвою

 

Співачка Ольга Василюк

У рожевому вбранні - співачка Ольга Горбачова (Арктика)

Я з Наталією Фаліон (Лісапетний батальон)

Наталія Могилевська

На сцені Олена Пантєлєєва

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up