На базарчику знову “нп”

На базарчику знову “нп”

Нові жертви бродячих собак

Розпочався тиждень в редакції газети “RIA -Козятин” з візиту жінки, яка розповіла, що при вході в один із рядів на маленькому базарчику її вкусила велика чорна собака. Чому собака, біля якої жінка проходила не один раз, цього разу відреагувала агресивно, сказати важко. Очевидно, на думку жертви, собака вважає своїм господарем того, хто її годує.

Жінка в редакцію газети не прийшла з намірами когось звинувачувати. Вона наголосила, що й на ринку знайшлися чуйні люди, які підсобними засобами обробили їй рану. У районній лікарні, куди звернулась бідолашна жертва, обробили рану зі знанням справи і зробили вакцинацію.

Винуватцями даної трагедії потерпіла вважає тих, хто підгодовує  безпритульних тварин.

Відео дня

З точки зору останніх, треба добряче спитати з міської влади, з громадської ради при міський раді і з організації “Хатіко”: “чому їм не підходить вирішити це злободенне питання шляхом створення собачого притулку?” Зло не в тому, що хтось собаці дасть кістку. Зло в тому, що голодна тварина пильно дивиться в очі рятівника. Голодні пси, якщо їх не годувати, стануть звірями. Вихід тільки один - забрати собак з вулиці в притулок для тварин. А підштовхнути владу до такого рішення може тільки громада своєю активністю. Бо більше немає кому. Відповідні органи закривають на це очі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марія Іркис

    Знаєте, я маю думку, яка не всім сподобається. Як ви ( пишу з маленької літери навмисно)  думаєте , чому  вас кусає собака, лає на вас, а мене може просто підійти  і понюхати, відійти? Певно у вас стільки ненависті, злості не тільки до братів менших, а й до близьких , до батьків наприклад, або до брата чи сестри. Тварини дуже відчувають ваш настрій, ваше ставлення до них .  Я буваю часто на  базарчику , буває залишаю пару гривень для продавчині , яка їх  підгодовує. Якось я погладила невеличку собачку, але через пару днів почула, що вона не всім дозволяє   себе погладити. Скажете, пише, а сама  навіть  не має братів менших.  Є в мене 3 собаки і 4 кота, я їх всіх люблю і вони мені тим же відповідають.   Навчіться спочатку любити своє оточення, своїх близьких, себе нарешті  .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up