На Білій Казармі у вогні загинули молоді люди

На Білій Казармі у вогні загинули молоді люди
  • У понеділок, 24 квітня, о 22.07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в районі Білої Казарми.
  • Після прибуття на місце події рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено житловий будинок на площі 35 кв. м.
  • О 22.31 пожежу локалізували, але, на жаль, згорів не тільки будинок, а й люди.

 

У понеділок, 24 квітня, о 22.07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в районі Білої Казарми. Після прибуття на місце події рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено житловий будинок на площі 35 кв. м. О 22.31 пожежу локалізували, але, на жаль, згорів не тільки будинок, а й люди.

Відео дня

У вогні загинули 32-річна жінка та 35-річний чоловік. У них на вихованні було троє дітей віком від 8-ми до 14-ти років. Діти в той день були на навчанні. 

За словами родички загиблих Таїсії, вона бачила востаннє своїх рідних о шостій годині вечора напередодні пожежі.  

За словами сусідів, сім’я загиблих матеріально бідувала, щоб покращити фінансове становище голові сімейства запропонували йти захищати Україну. Чоловік вже навіть пройшов медкомісію, але у військо піти не встиг. 

Пані Таїса ще повідомила, що її дочка Оксана часто нагадувала своїм родичам, щоб вони хатину у догляді тримали. Виховна робота трохи діяла та не надовго. Якось Оксана їм сказала, що коли ви не хочете підтримувати порядок, то з хати їм треба з’їжджати.

— Минулого понеділка вони на подвір’я стали виносити свої речі, диван і крісло. Увечері, мабуть, хотіли запалити у плиті, — розповідає пані Таїса. — Вони інколи навіть взимку сміттям палили. Біля плити у них також часто сміття було. Десь із піддувала плити щось вилетіло і спричинило займання. Всередині хата була добре утеплена деревом. Через те всі кімнати вигоріли дотла. Хату якось будемо ремонтувати. Але мене зараз більше хвилює, за що я їх маю хоронити, коли за 800 гривень їх тільки на розтин забрали, — сказала Таїса.

За повідомленням служби ДСНС, ймовірна причина виникнення загоряння — необережне поводження з вогнем.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up