На благодійному вечорі для Емілії зібрали 10 тисяч

На благодійному вечорі для Емілії зібрали 10 тисяч
  • Керівники колективу «Зорянка-Арт» Антон та Аліса Машевські разом зі своїми вихованцями провели благодійний вечір, на якому показали виставу «Попелюшка».
  • Усе для того, аби зібрати кошти на лікування маленькій козятинчанці Емілії Полончук, яка хворіє на рак.
  • Ми поспілкувалися із акторами та глядачами.
  • Що цікавого вони нам розповіли?

Анастасія Лукашонок вже три роки ходить до студії сучасного танцю «Dream dance», що входить до складу «Зорянки-Арт». Дівчина займається танцями ще з першого класу.

— Мені вони дуже подобаються, — каже Анастасія. — Я вважаю, що це крутий напрям в танцях.

У виставі «Попелюшка» Анастасія озвучує накази у мікрофон і танцює. Каже, попелюшкою бути не хотіла, бо некомфортно себе почуває, коли треба говорити на публіку.

Відео дня

— Ми ще з однією дівчинкою у виставі говоримо разом, озвучуємо голосно накази, щоб всі чули. А взагалі мені комфортніше танцювати, — зізнається дівчина. — Акторка, — я вважаю, що це не моє. 

Назар Соколов зіграв у виставі одну з головних ролей — він втілив образ Короля.

— Було спочатку важко, але потім все стало легше, легше і поступово все було добре.

Я люблю головні ролі, — розповідає Назар. — Мені подобається це. Минулого року у нас була ще одна вистава, я зіграв там Принца.

Назар часто виступає як актор на музичних виставах. А танцює він вже вісім років. Хлопчик відвідує студію народного танцю «Зорянка», що входить до складу «Зорянки-Арт».

— Мені подобається. Коли в мене поганий настрій, я можу прийти на танці і мені стає одразу краще. Тому що це рідні люди і мені стає легше. У нас хороші стосунки в колективі, — розповідає Назар.

Ліворуч Вадим Сторожук, праворуч Назар Соколов

Колектив «Зорянки-Арт» виступає не лише у Козятині. Часом їх зустрічає сцена у Вінниці, Умані чи навіть Києві.

— Найбільше мені запам’ятався виступ, коли ми вперше поїхали, — згадує хлопчик. — Це була Вінниця.

Хоч прем’єра вистави «Попелюшка» відбулася ще до нового року, дехто з глядачів бачив її вперше.

Оксана прийшла подивитися виступ свого сина Вадима Сторожука. Вбраний у діловий стиль, із телескопом у руках він зіграв Зіркаря. Як і виконавець ролі Короля, хлопчик займається у «Зорянці-Арт» вже вісім років.

— Я не була на прем’єрі, — розповідає Оксана. — Не прийшла, бо тоді була на роботі, не могла прийти. Син казав, що другий раз ще будуть виступати. Але вони тоді не виступали.

Показ вистави влаштували для того, щоб зібрати кошти для Емілії Полончук. Дівчинка хворіє на рак сітківки ока. Лікування цієї недуги коштує дуже дорого. До того ж, лікарня не в Україні, а за кордоном. Дитина вже пройшла два курси хіміотерапії у клініці в Швейцарії.

Для збору коштів у міському будинку культури, де показали виставу, поставили дві скриньки — одну в залі, іншу при вході в зал.

Організаторам Антону та Алісі Машевським вдалося зібрати 10 тисяч 220 гривень.

Спершу показ вистави планували на 6 лютого. Тоді хотіли влаштувати ще й благодійний ярмарок за участю козятинських підприємців. Але захід відмінили через те, що оголосили карантин. Тож благодійний вечір відбувся у п’ятницю, 21 лютого.

На 6 березня подружжя Машевських запланувало ще один захід — конкурс «Міс старшокласниця — 2020». Там теж збиратимуть кошти для родини Полончук.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Коломиец

    Маловато  было  рекламы, может  быть  больше  людей  пришли ..... Не теряйте  надежды  всё  будет хорошо!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up