Як замовити додому ліки з безкоштовною доставкою? ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

Як замовити додому ліки з безкоштовною доставкою? ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ
  • Якщо виникла потреба придбати медикаменти, зараз не обов'язково йти до аптеки.
  • Можна замовити ліки просто додому.
  • Розповідаємо, як це зробити.

На час карантину Укрпошта та сервіс liki24.com будуть безкоштовно доставляти ліки у всі куточки України. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Козятинський міський територіальний центр.

"Послуга доставки вже доступна в усіх населених пунктах. Послуга безкоштовної доставки ліків через Укрпошту буде доступна до кінця карантину. При цьому користувачі зможуть отримувати свої посилки як у відділеннях Укрпошти, так і адресно до дверей. Терміни доставки відповідають нормам експрес-відправлень", - пише Міський терцентр у своєму Фейсбук.

Для того, щоб замовити доставку ліків, треба перейти на сайт сервісу liki24.com 

Відео дня

У верхньому рядку праворуч, де написано "Київ" натисніть лівою кнопкою мишки. З'явиться віконце. У рядку "Пошук міста" напишіть "Козятин" і виберіть наше місто зі списку, що з'явиться внизу.

Натисніть на біле поле на сайті. Поставте курсор у графі з лупою "Введіть назву препарату", напишіть назву ліків і натисніть "Знайти".

З'явиться сторінка із препаратами. Зверніть увагу, щоб під назвою препарату стояла позначка "Доставка поштою".

Оберіть необхідні ліки і натисніть кнопку "Замовити".

Праворуч з'явиться віконце, у якому буде вказано, що ви обрали певний товар. Натисніть кнопку "Оформити замовлення".

На новій сторінці вам треба буде обрати спосіб доставки. Це самовивіз із відділення чи доставка за адресою. За умовчуванням сайт обирає самовивіз із відділення. Тобто вам треба буде йти на відділення пошти і забирати покупку самостійно. Введіть назву населеного пункту, поштовий індекс, нижче - ваші ПІБ та телефон.

Якщо хочете оформити доставку додому, натисніть "Доставка за адресою".

Нижче введіть Населений пункт, поштовий індекс, вулицю, номер будинку та квартири. Нижче напишіть ваші ПІБ та телефон. Прокрутіть сторінку до самого низу і натисніть "Оформити замовлення".

Після цього відкриється нова сторінка, де треба буде ввести дані вашої платіжної картки: номер, термін дії та CVV-код, який можна подивитися на звороті картки. Коли введете усі дані, натисніть "Сплатити".

Вас може перенаправити на сторінку банку для підтвердження покупки. Там попросять ввести код, який надішлють вам СМС-повідомленням на номер, що прикріплений до вашої банківської картки. У такому разі дочекайтеся повідомлення, введіть код і натисніть кнопку "Підтверджую".

Зверніть увагу, що деякі препарати замовити онлайн неможливо. Це ліки, що:

  • вимагають особливого температурного режиму зберігання;
  • наркотичні препарати;
  • психотропні речовини і прекурсори;
  • сильнодіючі препарати;
  • отруйні лікарські засоби.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up