На десятки командирів організовано кримінальні справи, через те, що останні на вогонь ворога відповіли вогнем — Білецький (ВІДЕО)

На десятки командирів організовано кримінальні справи, через те, що останні на вогонь ворога відповіли вогнем — Білецький (ВІДЕО)

14 травня в ефірі «112 каналу» екс-командир полку АЗОВ, народний депутат та Голова Національного Корпусу Андрій Білецький заявив, що на десятки українських бойових командирів відкрито кримінальні справ через те, що останні на вогонь ворога відповіли вогнем. Лідер Азовського руху зазначив, що ця ситуація є нічим іншим, як «вислідом Мінських домовленостей». Сообщает http://politikan.net/

Джерело:http://goruzont.blogspot.com/

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Pavlo Nuss

    Альтернатива "Мінському процесу" одна - широкомасштабне вторгнення другої армії світу.

    Маніпулятивні запитання деяких журналістів щодо дії та ефективності Мінських домовленостей дратують. Особливо, коли порушення домовленостей та обстріл, терористичні акти на Донбасі

    пов'язують з Мінським процесом, а не з терористичною діяльністю Кремля.

    Складається враження, що прес - намет де проходить прес-конференція Президента Порошенка набитий прихильниками діми кісєльова.

    Ще раз всловлюсь в підтримку Мінського процесу:

    Альтернатива мінському процесу одна - широкомасштабне вторгнення другої армії світу на територію України. В результаті ми переможемо, але ціною глобальним демографічним занепадом, адже тоді мобілізуватися мусять всі, в кого є навіть одна рука та три ноги.

    Надія на дипломатичну складову є, допоки існують важелі впливу на РФ - санкції.

    І останнє. Кожен день хиткого режиму припинення вогню - це десятки збережених життів українських воїнів. Можливо, це найголовніша мотивація, яка змушує стиснувши кулак, йти на перемовини. Друга мотивація - відчутне військово-політичне послаблення агресора.

    Бажаю українській делегації парламентерів всіх рівней та форматівтерпіння та сил.

    Попри популістичні гасла деяких негідників, Україна та українці з Вами. Висловлюю свою солідарність з Вами!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up