На деяких на Дошці хочеться плюнути

На деяких на Дошці хочеться плюнути

Лист в номер

Переважна більшість людей вважають, що на дошці пошани повинні бути достойні люди. До багатьох із них питань дійсно не виникає.Тільки останнім часом з козятинською дошкою пошани відбуваються якісь дивні речі. Нею бавиться міський голова Олександр Пузир. Від його рішення залежить: кому там бути, а кому ні. І часто його рішення з думкою громади, ой як, не збігаються.

 

Директор училища

Відео дня

На фото, що на дошці пошани колектив навчального закладу “ Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту”, директором якого Андрій Стецюк. Міський голова що не знає, що цей керівник, щоб його підлеглі краще розуміли, застосовує фізичну силу? Навіть постраждалі педагоги викликали поліцію та пресу! Про це є свідчення в ютюбі, в журналі викликів служби “103”.

Міськрайонний суд

Відносно правосуддя в Україні пересічні громадяни вважають, що його немає. Можливо, козятинські судді зовсім інші і вони достойні бути на дошці пошани? Може й так. Тільки в колективі цього суду є судді, які не стоять на боці справедливості, а діють з позиції сили: “Я суддя, а ти хто?!”

Ось декілька життєвих прикладів. На свадьбі  в Козятині друзі нареченого побили музиканта. Конфлікт виник з того, що гість заказав пісню Володимирський централ, а музикант хотів за замовлення платню. Ціна конфлікту — музикант в лікарні. Свадьба влітку о 20-ій без музики і без третини гостей. Музикант на своїх кривдників подав до суду. І став він в суді позивачем, а весільний батько, що постраждав, як від дій музиканта так і від дій відповідача, став в цій справі за рішенням судді свідком. Не взяв суддя до уваги, що свідок працює на підприємстві тижнями, а суд компенсує за повісткою тільки час коли свідок перебуває в приміщенні суду. Де брати недостаючі години свідкові до місячної норми, суддю не інтересувало. Весільний батько взяв на себе сміливість замість судового засідання поїхати на роботу, оскільки суд часто переносили і суд не компенсував втрачені за поїздку години. Суддя безцеремонно оштрафував свідка на 100 гривень за неповагу до суду. Звичайно, поважати суд де проголошуються рішення Іменем України, повинні всі і весільні батьки тоже. Тільки немає поваги до чоловіка в мантії, який за статтями судочинства не помічає статей Конституції. Адже суд це орган де в першу чергу повинна встановлюватися справедливість. За козятинський суд цього не скажеш. Тож на дошці пошани їх розмістили не за заслуги перед громадою, а за активну співпрацю з органами місцевого самоврядування та з нагоди 27-ї річниці незалежності України. Щоб залишитись на дошці пошани і в слідуючому році треба й надалі співпрацювати з владою.

Дошка пошани в міського голови наче іграшка? Може так статись що й на 28-у річницю незалежності України дошка пошани буде поновлена.людьми, які не вкладають в бізнес а тільки заробляють на ньому.

Альона ТИР

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up