На дорозі під Бродецьким гілка дерева смертельно травмувала водія

На дорозі під Бродецьким гілка дерева смертельно травмувала водія
  • Вчора, 8-го жовтня, на ділянці траси Бердичів - Бродецьке впало дерево, перекривши проїжджу частину дороги. 
  • За кермом автівки був 34-річний мешканець Києва

В цей же час  до поваленого дерева наблизилася автівка, за кермом якої був 36 літній водій, який віз після операції свого батька. Не встиг водій на повну натиснути на гальма, як наїхав на дерево. А одна із його гілок пробила лобове скло і травмувала кермувальника.

— За попередньою інформацією слідства, під час руху автомобіля Skoda на нього впало дерево. Внаслідок автопригоди травми отримали водій та його пасажир. Під час надання медичної допомоги кермувальник транспортного засобу помер у лікарні, — йдеться у повідомленні нацполіції. — Його 66 – річний пасажир, житель Липовецького району госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні. Загрози його життю немає.  
Постраждалого було каретою екстреної допомоги доставлено в Козятинську центральну районну лікарню. Його намагалися реанімувати навіть тоді, коли в постраждалого не було пульсу. Та якби не старалися лікарі, коли травма несумісна з життям вони безсилі. Пацієнт помер не приходячи до тями.

З приводу ДТП з смертельним наслідком ми звернулися в Козятинську ЦРЛ. Там підтвердили що у них був травмований деревом чоловік, який помер в реанімаційному відділенні. Подробиць не розповідали — хірурги, які бачили на своєму віку майже все з такою травмою черевної порожнини стикнулися вперше. Нам сказали, що травма чоловіка була несумісна з життям.

Відео дня

  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up