На флоріанівську корупцію знайшлися захисники

На флоріанівську корупцію знайшлися захисники

У газеті, яка назвалася районкою, з’явилася стаття “жителі Флор’янівки просять відновити правду”.

Я когось розчарую. Не можна відновити правду, якої не було. І прикро, що те, що газетою тепер не можна назвати, є ініціатором вигадок і провокацій. Мабуть, не знають бідолаги, що воювати потрібно правдою, а не брехнею.

Склалося враження, що районники самі статтю свою не читали. Чи вони дурману пооб’їдалися?

Єдиний аргумент, який є у брехливих авторів, це фото не працюючого магазину замість будинку культури. Це технічна помилка. Така як “фото районки” з будинком культури, взяте з сайту козятин.ком.

Відео дня

Тепер по суті. Іван Остапчук в догоду, чи, щоб комусь сподобатись, нікому не пише.

Районка на замовлення, замість того, щоб викривати  корупцію, оправдовує її. У статті нашої газети “Флор’янівських чиновників критикують” в № 25 від 22 червня поточного року йшлося про те, що у дитсадку здають кімнату для святкових та поминальних свят. Гроші обліковуються … у зошиті. Звичайно, пахне корупцією. І правоохоронні органи мали б відреагувати. Натомість знаходиться бригада місцевих, які вже розповідають, що ніяка кімната не орендується.

З такими представниками громади і кишеньковими газетками ми ніколи не поборемо корупцію.

А чи взагалі був якийсь лист і “бригада”? Невже на п’ятій сторінці 26 номера районки дивляться всім у вічі  дев’ять брехунів і не соромляться?

Іван ОСТАПЧУК

       

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up