На кладовищі покрали… новорічні іграшки

На кладовищі покрали… новорічні іграшки

Материнські сльози спричиняють люди, які не бояться гріха та не мають совісті

 

Перед новорічними святами на гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонувала стурбована козятинчанка. В телефон вона повідомила, що на могилі її синочка, обікрали прибрану іграшками ялиночку. Злодіям немає перешкод навіть на кладовищі, де спочивають душі. Вони не бояться ані людської кари, ані божої. Та в голові нормальної адекватної людини це не вкладається. Красти на кладовищі — не боятися гріха, не мати ні грама совісті…

— Син дуже любив Новий рік. Ми завжди вдома прикрашали новорічну красуню вдома, — розповідає жінка. — Коли син трагічно загинув, під Новий рік ставимо на його могилі ялиночку і одягаємо її святково. Щоб він теж відчув свято (плаче-прим.авт.). Так зробили і цьогоріч. Але навіть подумати не могли, що її обкрадуть!!!

За слова жінки, через кілька днів, на ялинці не було ні іграшок, ні дощику. Вона була вся обідрана, з поламаними гілочками. І таку картину вони помітили і на сусідніх могилах. Ялинки там також були без прикрас. Крім цього, постійно квіти крадуть з могили.

Відео дня

Отож, з кладовищ крадуть огорожі, нівечать пам’ятники. Тепер до списку додалися ще й  новорічні іграшки. Де ж тоді сторож? Де людська совість?

Питання, на жаль, риторичні...

Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up