На Кошового, 58 зрізали аварійні дерева та замінили покрівлю даху

На Кошового, 58 зрізали аварійні дерева та замінили покрівлю даху
Будівельники реставрували дах не порушуючи українську традицію чіпляти на фронтоні букет квітів
  • На гарячу лінію газети «RIA -Козятин» звернулися мешканці вулиці Кошового 58. Вони розказали, що вже 10 років хочуть зробити ремонт у своїх хлівах. Тільки кожен рік ремонтні роботи відкладалися. То працівники були задіяні на основних роботах, то бракувало техніки. 

– Уся складність полягала в тому, що в Козятині немає спецтехніки, щоб зрізати дерева такої висоти. Дерева старі, у вітряну погоду могли впасти на житлові будинки, а падаюче з дерев гілля ламало покрівлю їхніх хлівів. Домовились, що мешканці будинку закуплять матеріал для перекриття даху сараїв, а ми виділимо людей для ремонтних робіт і знайдемо у Вінниці спецтехніку, – каже міський голова Олександр Пузир. 

Коли матеріал закупили, а міський голова добився для Козятина спецтехніки з області, розпочалися роботи з видалення аварійних дерев. Операція була підвищеної складності, тому в ній взяли участь козятинські МНСники. Роботи було багато, чоловіки, які все вміють робити швидко, з деревами впорались за 2 дні

Відео дня

Коли аварійні дерева стали не високими стовбурами, бригада будівельників майстра Віктора Войтенка приступила до ремонту даху комунальних хлівів. У бригади будівельників було значно більше роботи. Спочатку вони зняли старий потрісканий шифер, замінили прогнилі крокви з рейками. На замінену основу поклали новий шифер.

– Ми побачили роботу будівельників професіоналів. Вони працювали наче у себе вдома.  Хочемо висловити  велику подяку Андрію Салинку, Павлу Чорному, Анатолію Васильківському, Валерію Павловському та Володимиру Пінському, – кажуть мешканці згаданого будинку. Також вони бажають здоров’я козятинським рятівникам. Які два дні провели на висоті більше як 30 метрів.

Вдячні жителі Кошового 58 і міському голові Олександру Пузирю та його заступнику по ЖКГ Євгену Малащуку. 

— Першому за розуміння і всебічну допомогу, а начальнику ЖКГ – за участь в операції з ліквідації аварійних дерев.

У хорошому настрої з почуттям гумору завершили ремонтні роботи й самі будівельники, які за традицією українських будівельників на верхівку збудованої споруди чіпляли квітковий букет. Добре коли зроблена робота подобається всім

Нагадаємо:

Небезпека на вулиці Кошового. Люки досі відкриті
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Мер

    Сделали все за деньги , ой какие же молодцы
  • Олег

    Та ти що які молодці то ще на Грушевського 64 теж хай відремонтують було так не погано!!!!!!(((((
  • Ульяна Сикора

    Хочу подякувати хлопця за те що так швидко і гарно все зробили)) ДЯКУЮ велике вам за вашу гарну роботу)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up