На Козятинщині новий начальник поліції

На Козятинщині новий начальник поліції

Як стало відомо, 24 січня тимчасово виконуючий обов’язки начальника Гoлoвнoгo управління Націoнальнoї пoліції у Вінницькій oбласті Юрій Педос представив особовому складу козятинської поліції нового начальника — Олега Швеця.

У ексклюзивному інтерв’ю газеті “RIA-Козятин” підполковник розповів, що до цього працював у Вінницькому районному відділі поліції майже 8 років. Починав з карного розшуку старшим оперуповноваженим. Після чого до 2010 року був начальником карного розшуку в Староміському райвідділі міліції міста Вінниці. Після — 4,5 роки начальником відділення поліції у Вороновиці Вінницького району. Після скорочення відділення, в зв’язку з переходом і реорганізацією в поліцію, скороченням штатів був переведений в Чернівецький відділ поліції начальником відділення поліції.

Після цього переведений в Козятин начальником. Призначення відбулося в рамках ротації кадрів.

Пан Швець має юридичну освіту. Закінчив Луганську академію внутрішніх справ

Відео дня

У Козятині головний поліцейський буде винаймати житло.

Олег Швець має родину — дружину Ірину та двох синів шести років та шести місяців.

На запитання про долю звільнених шести козятинських працівників поліції, Олег Петрович повідав, що вони будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності за проступки, які допустили в своїй службовій діяльності. Цього тижня буде наказ про їхнє покарання і вони залишаться на своїх посадах і будуть працювати далі. Ніякого кримінального провадження немає і не було.

Від редакції:

Стало відомо, що колишній начальник поліції Ткачук очолив Чернівецьку поліцію. Для цієї події є гарна назва: “Як наш Гена обласного генерала обдурив”. Адже минулого понеділка о 18.00 почалася нарада силовиків, а о 21.00 на ній  вже оголошено про кадрові зміни і відсторонено 7 працівників козятинської поліції від роботи. І вийшло, що генерал надумав зняти нашого Ткачука, а натомість призначив очолювати іншу поліцію… Це своєрідний спосіб повернутися назад, оскільки команда, яку очолює на пару з Брянським і Фалдіним, залишилася.

Віримо, що новий головний поліцейський задасть тон боротьби з корупцією, як з найбільш небезпечним явищем для нашої громади, наведе принципово порядок з охорони громадського спокою, в сплаті податків за землю, з незрозумілим розквітом гральних залів під виглядом лотереї, та торгівлею самогоном на розлив і фальсифікатом горілки. Це ті правопорушення, які наяву, і втручання поліції зразу покаже результат: чи щось змінилось, чи “мітла не мете”. А успадкувалась іншій особі…Громада чекає позитивних змін.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонімович Анонім

    І щуку кинули у річку,Крадіть мафіки олкуши і дальше красти нам не заважайтеХвала Юрчишину що своїх тримає!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up