На Козятинщині освятили капличку УПЦ

На Козятинщині освятили капличку УПЦ
  • 21 грудня Митрополит Вінницький і Барський Симеон відвідав парафію святителя Миколая села Непедівка та звершив у храмі Божественну літургію.
  • Його Високопреосвященству співслужили священники з Вінниці та Козятинського району.

За інформацією прес-служби Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ, під час Літургії, з благословення Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого Митрополита Епіфанія, настоятель храму протоієрей Валерій Кушнір був нагороджений богослужбовою нагородою – правом носіння хреста з прикрасами.

Після відправи та молебного співу архіпастир звернувся до усіх присутніх зі словами настанови та привітав з Престольним святом, яке парафія відсвяткувала 19 грудня.

— З благословення Блаженнійшого Митрополита Епфіфанія, меценат парафії Микола Мельник був нагороджений митрополитом Симеоном орденом Православної Церкви України святителя Миколая”, – додають у прес-службі.

Відео дня

Фото з «Міста»

По завершенні виступу дітей віряни та священники на чолі з митрополитом Симеоном пройшли хресною ходою на місцеве кладовище, де владика разом із духовенством освятив новозбудовану каплицю на честь Воскресіння Христового.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up