На Козятинщині знову померла людина від COVID-19

На Козятинщині знову померла людина від COVID-19
  • Епідеміологічна ситуація погіршується, і це стосується усіх регіонів країни.

Карантин, який оголосили у зв’язку з пандемією коронавірусу ще у березні 2020 року, продовжили до 31 грудня 2021-го. Епідеміологічна ситуація у країні різко погіршується. Якщо протягом останніх кількох місяців, поки було коронавірусне затишшя, усі регіони перебували у «зеленій» карантинній зоні, то починаючи від 23 вересня Україна переходить у жовту.

Цього тижня вперше а довгий час країна перетнула позначку в 6,5 тисяч хворих за добу. Кількість інфікованих збільшується у всіх регіонах. На Вінниччині за останній тиждень фіксували від 77 до 185 нових хворих за добу.

Що стосується колишнього Козятинського району, то за даними Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, станом на ранок середи, 22 вересня у нас було вже 3142 підтверджених випадки від початку пандемії. Зростає кількість інфікованих на коронавірус серед дітей шкільного віку, про що повідомляють у Козятинському центрі контролю та профілактики хвороб.

Відео дня

За останні сім днів у нас додалося 45 нових випадків. Тож можемо стверджувати, що кількість хворих на коронавірус росте в арифметичній прогресії, бо за минулий тиждень їх було 29, а два тижні тому — 15.

Зросла і кількість смертей. У Вінницькому обласному лабораторному центрі контролю та профілактики хвороб повідомляють про те, що на Козятинщині зафіксували 79-ий летальний випадок. За перші три тижні вересня від коронавірусу втратило життя двоє наших земляків.

Нагадуємо, що найдієвіший спосіб уберегтися від COVID-19 — це вакцинація. У Козятині щеплення можна зробити у Міському центрі первинної медико-санітарної допомоги (вулиця Незалежності, 75, навпроти хлібзаводу). Працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 14.00, у суботу та неділю — з 9.00 до 12.00. Також щеплення роблять в амбулаторії Самгородоцької сімейної медицини (вулиця Пилипа Орлика, 6, в районі колишньої заправки «Дукан»). Працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 15.00.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Толян Ільчук

    Лікування ніякееееее.

    Читач34 reply Толян Ільчук

    необразований челик постоянно смешит и удивляет людей своими комментариями
    странн, что здесь без ошибок написал%-:)

keyboard_arrow_up