На козятинському вокзалі пасажири перекрили колії

На козятинському вокзалі пасажири перекрили колії

На козятинському вокзалі пасажири перекрили залізничну колію у четвер. Причиною таких дій була не правильна інформованість пасажирів з пункту виїзду, де їм пообіцяли, що автобусами будуть доставляти до місця, від якого вони можуть продовжити свою поїздку.

Пообіцяли та не врахували, що на місцях обіцяне виглядає не зовсім впевнено. Одного  пасажира чи сім’ю ніхто не повезе. Пасажири обурюються. І таких обурених але правих назбиралося на сьому ранку 28 вересня 27 чоловік. Вони й перекрили колію.

Пасажир знає, коли він взяв квиток, то отримав договір з залізницею, що він буде доставлений з пункту А в пункт Б. В випадках, коли пасажир отримує незручності з вини залізниці, такі процеси контролюються залізницею. А в цьому випадку залізниця діє тільки, як надійний транспорт, тому що не має заборгованості перед пасажиром. Як організація-благодійник, вона  дає в ці дні безкоштовні послуги на вокзалі пасажирам, які попали в скрутне становище. В зв’язку з подіями на військових складах, що на Вінниччині.  

Щоб прояснити ситуацію, ми звернулися до начальника вокзалу станції Козятин Анатолія Чабана.

Відео дня

Анатолій Іванович газеті “RIA-Козятин” сказав наступне:

— Ситуація, яка склалась  на вокзалі станції Козятин контрольована. Другий день ми працюємо в складній ситуації. Дійсно, ми повинні пасажирів, які їхали в потягах, доставляти  автобусами до станції, де б вони мали змогу продовжувати поїздку до місця призначення. На нашому вокзалі з’являються пасажири, яким потрібно їхати до Вінниці  Щоб набралася кількість пасажирів, за якими можна було викликати автобус, потрібний був якийсь час. Спочатку таких пасажирів було мало. Одного чи двох пасажирів ніхто не повезе.

Приблизно о шостій ранку пасажирів до Вінниці стало багато, вони не хотіли чекати і нічого не придумали кращого, як перекрити колію. Та вони своїми діями зробили більше шкоди, ніж отримали самі. Колію перекрила невелика група людей, яких можна зрозуміти. Та від таких дій страждають сотні, а можливо навіть тисячі таких же, які не можуть добратися до свого місця призначення. В потягах, які не можуть прийняти в Козятині їз-за перекриття колій, можуть бути хворі люди, пасажири, в яких закінчились продукти харчування. А це не правильно, — вважає керівник вокзалу пан Чабан. — Всі питання на місці вирішуються. Допомагають з транспортом і міська і районна рада. Вчора навіть знімали з рейсів автобуси, які курсують по Козятину. Потрібно тільки терпіння. Та шкода, що в наш складний час не в кожного воно є.

Так прокоментував ситуацію з перекриттям колій на вокзалі Анатолій Чабан.  


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up