На кубку Козятина зіграли передостанній тур

На кубку Козятина зіграли передостанній тур

В неділю, 26 січня, в спортивному манежі залізничного училища відбулися ігри відкритого кубка Козятина з футзалу. В шостому передостанньому турі зустрічалися «Колос» Махнівка — «Мак» Козятин «Поклик Серця» — «Локомотив 2» «Локомотив» — «Юніор» Йосипівка — «Леви» Руслана Гуменюка та міська федерація футболу

Першим на паркет вийшли Футболісти Махнівки та команда підприємців «Мак». Технічні маківці нічого не змогли протиставити лідеру турніру «Колосу». Аграрії перемогли підприємців з рахунком 9:5.

В другому поєдинку зійшлися «Поклик серця» та «Локомотив 2». Ця гра стала дзеркальним відображення першої зустрічі. Різниця була тільки в спортивній формі футболістів. Тож сердешні перемогли другу команду залізничників з таким же рахунком, який був зафіксований в першій зустрічі.

Відео дня

Наступну пару склали «Локомотив» та «Юніор» Йосипівка. В цій зустрічі обидві команди зробили акцент на атаку. Досвід, клас, ігрове мислення на майданчику команди залізничників виявився ефективнішим від красивого комбінаційного футболу «Юніора» Гравці «Локомотива» затратили в цій зустрічі фізичних сил рівно стільки скільки їм було потрібно для перемоги. Рахунок зустрічі 9:4, на користь команди хліборобів.

Останніми на паркет вийшли «Леви» та футболісти міської федерації футболу. Цю гру спортивний коментатор Володимир Сімачов назвав грою «Батьки і діти». «Леви», поступаючись команді федералів тільки вагою тіла, застосовували командний пресинг і бистро повертали м’яч під свій контроль.

В одному епізоді були порушені правила вводу м’яча в гру. «Леви» пробили карний удар. М’яч мав оминати ворота, але під шкіряну кульку підставив ногу Іван Демчук.і м’яч опинився у воротах. «Леви» й надалі володіли ініціативою і за декілька хвилин Назар Дмитрук забивши двічі відзначається дублем. При рахунку 3:0 завершилась перша половина зустрічі.

В другому таймі гравці федерації футболу прибавили в командній швидкості і скоро досягли успіху. Тільки «Левам» вдалося забити четвертий мяч. Під кінець зустрічі команди ще раз обмінялися забитими м’ячами. Кінцевий результат 5:2 на користь молодих талантів

Після проведених шести турів Трійка лідерів має такий вигляд: «Колос» перший. Вони виграли всі матчі. На другому місці «Поклик серця». Саме ці дві команди грають між собою. На третьому місці — «Локомотив».

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up