На махнівському блокпосту міряють температуру та дезінфікують автотранспорт

На махнівському блокпосту міряють температуру та дезінфікують автотранспорт
  • З 30 березня 2020 року працівники козятинського районного управління Держпродспоживслужби беруть участь в роботі стаціонарного посту в ОТГ Махнівка
  • Про це газету повідомила головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Любов Бугрим
     

Нагадаємо, що близько тижня тому по всіх областях України розгорнулися блокпости. На території Вінницької області, на під’їздах до населених пунктів, їх більше п’яти десятків.

На Козятинщині таких блокпостів два. Один розташований на території Махнівської ОТГ, другий у місті Козятині — на перехресті вулиці Білоцерківської та 8-ма Гвардійської. 

Нагляд здійснюють козятинські правоохоронці, з допомогою громадських формувань, нацгвардійців та працівників ДСНС. Все це для підтримання безпеки, виконання карантинних заходів та запобігання поширення на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019.  З 30 березня 2020 року підключилися і працівники козятинського районного управління Держпродспоживслужби.

Відео дня

— При необхідності водіям та пассажирам проводиться температурний скринінг та дезінфекційна обробка автотранспорту. На даний час осіб з підвищеною температурою та симптомами хвороби не виявлено, — розповіла Любов Бугрим.

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Татьяна Думанская

    чи пропускають не на Вінницьких номерах?
  • Oleg Maksimchuk

    Сьогодні проїжджав, БТР стоїть і більше нічого
  • Olga Timoshuk

    Ничего они не меряют и не дезинфецируют  ,просто стоят!!!
  • Ольга Павленко

    Пізно баба одумалася..дійшло ?...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up