На Міжнародному турнірі ветеранів грав козятинець Павло Луцюк

На Міжнародному турнірі ветеранів грав козятинець Павло Луцюк
  • Третій рік поспіль у Києві проходить Міжнародний турнір з футболу серед ветеранів яким виповнилося 40 і більше років.
  • На турнірі під назвою KYIV FOOTBALL Cup 2019 була рекордна кількість учасників. У столицю України з’їхались команди Білорусі, Ізраїлю, Естонії, Латвії, Німеччини та України.
  • Всього 22 команди, серед яких був ФК “Вінниця”, за яку виступав наш земляк Павло Луцюк

Цей турнір був унікальним ще й тим, що в ньому брали участь спортсмени, які захищали в минулому кольори збірних своїх країн. Як виявилось пізніше, майстерність у ветеранів футболу не пропала, упала в них тільки швидкість.

У перший день змагань жеребом команди було розділено на 4 групи по 5–6 команд в кожній. ФК “Вінниця” виступали в групі «В», де мірялись силами з командами «Динамо» (Брест, Білорусь), збірною мерів міст України, командою «Київщина» (Київська обл.), «Чорне море» (Одеса), «Вітас» (Каунас, Латвія). Після проведених п’яти поєдинків вінничани з козятинцем, здобувши чотири перемоги, вийшли до вісімки кращих команд.

Відео дня

На другий день в 1/8 фіналу ФК Вінниця також за жеребом зіграли з чемпіоном двох минулих турнірів «Аркадією-Аваль» (Одеса). Вінничани поступилися одеситам з рахунком 1:3 і вибули з боротьби за чемпіонство. Поразка перевела наших земляків у півфінал «Б», в якому розігрувалися місця з 5-го по 8-ме.

У першій зустрічі наші земляки зіграли з командою «Рот Вессе» з Німеччини. Основний час тої зустрічі не виявив переможця. Після обох проведених таймів на табло спорткомплексу спортивної школи №15 були зафіксовані нулі. У післяматчевих пенальті сильнішими були вінничани.

Третього дня в матчі за 5-те 6-те місце ФК “Вінниця” зіграла з командою «СКА» Київ. Наші земляки поступилися з рахунком 0:2 і здобули почесне 6 місце серед команд грандів вітчизняного, ветеранського футболу формату 7+1.

За підсумками міжнародних змагань, шістка кращих команд турніру має такий вигляд:

чемпіоном третій раз поспіль стала команда, в якій феєрить колишній гравець Київського «Динамо» і Одеського «Чорноморця» Олександр Косирін «Аркадія-Аваль» (Одеса).

Срібним призером стали «Володимирівка» (Волинська обл).

Трійку призерів замкнула «Київщина» (Київська обл).

На четвертому місці ФК «Сираі» (Чернігівська обл).

П’яті - армійці з Києва.

Замкнули шістку кращих команда з міста над Бугом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up